ttibi
Válasz hétpár kommentjére
2018. szept. 28. 19:43

Nekem is hasonló volt, de nem csináltam uninstallt, csak telepítettem az újonnan letöltött .exe fájlt, és így is működik most.

Ez volt a megoldás nálam is, köszi a tippet!

torzon
Válasz torzon kommentjére
2018. szept. 29. 11:14

PT4 hud működik nektek rendesen? Nekem pár versenyen nem megy, pl satokon.

Valamit bekéne állítani?

Esetleg megoldás erre?

kritttt1888
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. szept. 30. 22:05

Sziasztok!

A héten gondoltam kipróbálom a Party Pokert, de sajnos negatív tapasztalataim vannak.

Nálam a kliens szinte játszhatatlan a rengeteg lag miatt amin az újratelepítés sem segít. Az a furcsa, hogy olyan mintha az én problémám a többi játékosnak fel sem tűnne, nem kapok chaten üzenetet, hogy sietni kellene és hasonlók.

Most a hiba nálam van, vagy ez ilyen és kész?

A Stars az közben fut mint a villám.

ivanesz
Válasz kritttt1888 kommentjére
2018. szept. 30. 22:08

Sziasztok!

A héten gondoltam kipróbálom a Party Pokert, de sajnos negatív tapasztalataim vannak.

Nálam a kliens szinte játszhatatlan a rengeteg lag miatt amin az újratelepítés sem segít. Az a furcsa, hogy olyan mintha az én problémám a többi játékosnak fel sem tűnne, nem kapok chaten üzenetet, hogy sietni kellene és hasonlók.

Nálad a hiba,régi géped lehet.

kritttt1888
Válasz ivanesz kommentjére
2018. szept. 30. 22:16

Nálad a hiba,régi géped lehet.

Kb 1 éve volt fejlesztve a BF1 multi megy rajta simán...

hétpár
2018. okt. 1. 8:18

Sziasztok!

Nálam ennyire nem, de a régin, és az újon is elő-előfordul ilyesmi, és nekem is új gépemvan. Meg egyáltalán, miért kell egy póker klienshez erős gép?

ivanesz
2018. okt. 1. 10:17

Kb 1 éve volt fejlesztve a BF1 multi megy rajta simán...

Játék közben nézd meg a processzor és a memória kihasználtságát ha valamelyik közel 100%-n fut ,avval lesz a gond.

ivanesz
Válasz torzon kommentjére
2018. okt. 1. 14:59

PT4 hud működik nektek rendesen? Nekem pár versenyen nem megy, pl satokon.

Valamit bekéne állítani?

Ez egyre szarabb, ma 10 asztalból csak az egy szem rebayoson volt HUD.
Tud valaki valami megoldást?
Vagy nem általános a probléma?

iKeksz
Válasz ivanesz kommentjére
2018. okt. 1. 16:07

Ez egyre szarabb, ma 10 asztalból csak az egy szem rebayoson volt HUD.
Tud valaki valami megoldást?
Vagy nem általános a probléma?

Korábban nekem volt hasonló problémám a party új frissítése miatt. A Pt4 supportnak kell írni a hibáról és kapni fogsz egy korábbi verziót, amit telepítened kell, le lesz írva a levélben hogyan, probléma nélkül.

ivanesz
Válasz iKeksz kommentjére
2018. okt. 1. 17:01

Korábban nekem volt hasonló problémám a party új frissítése miatt. A Pt4 supportnak kell írni a hibáról és kapni fogsz egy korábbi verziót, amit telepítened kell, le lesz írva a levélben hogyan, probléma nélkül.

Köszönöm a válaszod!

gl

Élő ügyfélszolgálat