Tárcsapörgetés megy nálatok?
nekem nem adja ki a promócióknál pedig elvileg jogosult lennék rá....
mondjuk annyira nem vonz ez a pörgetés.. ezzel az adventi ajándék nyitogatással elvagyok.. eddig jött belőle kb 20$és még van 2 hét.. és lehetett volna több is ha a 2db 5$-os ingyenes sportfogadást is elkapom.. korrekt oldal lett a party! nálam abszolút favorit.. 10 évig pedig PS fan voltam de a sok szarság után feladtam! gl mindenkinek aki a partyn tolja :)
Sziasztok,
Kértek tőlem a partytól egy skrill screenshotot biztonsági okokból. Már kétszer visszadobták. Küldtem olyat, amin látszik a nevem, USER ID-m. Amit mindössze kitakartam azok: nem pp tranzakciók és böngészöm kiegészítői.
MÁR másodszor dobják vissza a screenshotomat.
,,Tisztelt xy!
Köszönjük, hogy elküldte a kért Skrill képernyőmentést.
A biztonsági részleg azonban arra kéri Önt hogy legyen szíves küldeni egy újat ezzel kapcsolatosan, melyen látszódik:
- az Ön teljes neve
- email címe
- lakcíme
- a pénzügyi eszköz ID száma
Továbbá arra kérnénk Önt, hogy ne takarjon ki adatokat a dokumentumban.
Előre is nagyon szépen köszönjük együttműködését!
Amennyiben egyéb kérdései lennének, szívesen segítünk Önnek.
Köszönjük, hogy online játékához minket választott!
Üdvözlettel:
... "
Amit küldtem nekik, abból SKRILL ID, EMAIL, NÉV látszik.
1.Szerintetek ez miért nem elég az igazoláshoz?
2, Normálisak ezek, hogy ne takarjam ki a tranzakcióimat? Nem mintha túl bizalmas lenne, de mégis mi közük van hozzá?
1. Szerintem világos, h mit kérnek...
2. Terrorizmus finanszírozása...
Elvileg kaptam 5 dollár kaszinó bónuszt, de sehol nem látom nyomát. Tud valaki segíteni, hol kellene keresnem?
írj a supportnak! lehet magyarul is :) én is úgy szoktam ha nem tudok valamit
Jó, de gondoltam itt biztos tudja valaki. Kaszinós dolgokhoz nagyon nem értek. Te kaptál bónuszt tegnap?
én nyerőgépekre kaptam eddig 2x azt csak a Mega Bars nyerőgépen lehet letolni! ennyit megtudtam! :)
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni olyanban,hogy melyik segédszoftverek ajánlottak partyra (és úgy általában is). Most akarok beruházni,de nem tudom,hogy van-e olyan ami akad,vagy esetleg,amit az oldal tilt,vagy nem preferál. Illetve úgy általánosságban melyik az ami nagy segítség,és melyik az ami meg már felesleges pénz kidobás,mert annyi pluszt nem ad a többihez képest.
Előre is köszönöm a segítséget!