kacsa1st
Válasz Laller85 kommentjére
2018. dec. 11. 11:38

Tárcsapörgetés megy nálatok?

Gondolom nem, mert fogalmam sincs miről beszélsz :)

mojojojo
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. dec. 11. 13:58

nekem nem adja ki a promócióknál pedig elvileg jogosult lennék rá....

A kliensen nem írja ám a promóból kapott pontokat, szóval meglehetett a 25 pontod. Ha nem, próbálkozz a honlapon, úgyis ott lehet pörgetni.

törpiszörpi
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. dec. 11. 14:17

mondjuk annyira nem vonz ez a pörgetés.. ezzel az adventi ajándék nyitogatással elvagyok.. eddig jött belőle kb 20$és még van 2 hét.. és lehetett volna több is ha a 2db 5$-os ingyenes sportfogadást is elkapom.. korrekt oldal lett a party! nálam abszolút favorit.. 10 évig pedig PS fan voltam de a sok szarság után feladtam! gl mindenkinek aki a partyn tolja :)

GMMATYI
2018. dec. 11. 17:30

Sziasztok,

Kértek tőlem a partytól egy skrill screenshotot biztonsági okokból. Már kétszer visszadobták. Küldtem olyat, amin látszik a nevem, USER ID-m. Amit mindössze kitakartam azok: nem pp tranzakciók és böngészöm kiegészítői.

MÁR másodszor dobják vissza a screenshotomat.

,,Tisztelt xy!

Köszönjük, hogy elküldte a kért Skrill képernyőmentést.

A biztonsági részleg azonban arra kéri Önt hogy legyen szíves küldeni egy újat ezzel kapcsolatosan, melyen látszódik:

- az Ön teljes neve
- email címe
- lakcíme
- a pénzügyi eszköz ID száma

Továbbá arra kérnénk Önt, hogy ne takarjon ki adatokat a dokumentumban.

Előre is nagyon szépen köszönjük együttműködését!

Amennyiben egyéb kérdései lennének, szívesen segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy online játékához minket választott!

Üdvözlettel:
... "

Amit küldtem nekik, abból SKRILL ID, EMAIL, NÉV látszik.

1.Szerintetek ez miért nem elég az igazoláshoz?
2, Normálisak ezek, hogy ne takarjam ki a tranzakcióimat? Nem mintha túl bizalmas lenne, de mégis mi közük van hozzá?

pokeryorki
2018. dec. 11. 20:42

1. Szerintem világos, h mit kérnek...
2. Terrorizmus finanszírozása...

kamon
2018. dec. 13. 10:39

Elvileg kaptam 5 dollár kaszinó bónuszt, de sehol nem látom nyomát. Tud valaki segíteni, hol kellene keresnem?

törpiszörpi
2018. dec. 13. 13:12

írj a supportnak! lehet magyarul is :) én is úgy szoktam ha nem tudok valamit

kamon
2018. dec. 13. 13:37

Jó, de gondoltam itt biztos tudja valaki. Kaszinós dolgokhoz nagyon nem értek. Te kaptál bónuszt tegnap?

törpiszörpi
2018. dec. 13. 13:51

én nyerőgépekre kaptam eddig 2x azt csak a Mega Bars nyerőgépen lehet letolni! ennyit megtudtam! :)

Zolispin
2018. dec. 14. 20:12

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni olyanban,hogy melyik segédszoftverek ajánlottak partyra (és úgy általában is). Most akarok beruházni,de nem tudom,hogy van-e olyan ami akad,vagy esetleg,amit az oldal tilt,vagy nem preferál. Illetve úgy általánosságban melyik az ami nagy segítség,és melyik az ami meg már felesleges pénz kidobás,mert annyi pluszt nem ad a többihez képest.
Előre is köszönöm a segítséget!

Élő ügyfélszolgálat