az első nap ugye nem lehetett kinyitni az adventi csomagokat utólag írták is hogy rendeszerhiba volt elnézést érte stb stb oké van ilyen... a második nap kiszúrták a szemem egy 1.1$-os tikettel.. hozzáteszem ott sem nyertem.. aztán ma adott egy 10 cashback pontos kis ajcsit.. ki is gyűjtöttem hozzá a szükséges 1 cashback pontot.. jóvá is írta.. aztán meg hipp hopp eltűnt... nem tudom mit akarnak kihozni ebből a promóból de már az ötödik levelemet írom nekik 3 nap alatt... más is tapasztalt hasonló érdekességet!? :mad:
Első nap egy 5$-os jegyet adott tényleg rendszerhiba lehetett, másnap már csak 1$-ost: látszik, hogy megjavították :)
jó neked! másoknak első nap ahogyan nekem is semmit sem adott.. szóval :) te még jól jártál...
Nem indul zökkenőmentesen a kapcsolatunk a Party Pokerrel: Get started küldetés jelenleg teljesíthetetlen, mert nincsenek Casual cash games asztalok. Dokumentumot se tudok feltölteni, ha rámegyek a linkre, nem történik semmi...
A Get started probléma megoldódott. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az első küldetés nem megoldható. Így azt jóváírták játék nélkül. Gyors és korrekt megoldás volt tőlük.
jó neked! másoknak első nap ahogyan nekem is semmit sem adott.. szóval :) te még jól jártál...
miért ne használtad volna fel?
Ha készpénz bónuszt kapsz, azt azonnal hozzáírják az egyenlegedhez, de ha nem teljesíted a pontkövetelményeket határidőig, akkor utána levonják?
fogalmam sincs nekem a cashback pontot is amit kaptam jóváírták gyűjtöttem is bőven pontot aztán visszavették ennek 2 napja és hiába írtam a supportnak nem válaszolnak első nap meg ugye semmit sem kaptam rendszerhiba miatt... érdekes
Ha készpénz bónuszt kapsz, azt azonnal hozzáírják az egyenlegedhez, de ha nem teljesíted a pontkövetelményeket határidőig, akkor utána levonják?