pt4 műkszik partyn? mert nem megy a hud hyperturbo sng-n.
Azt nem lehet beállítani, hogy az legyen az alapértelmezett, hogy bb-ben írja a stacket?
De, options valamelyik kategóriájánál van ilyen, méghozzá külön-külön ki lehet pipálgatni, hogy milyen játéktípusoknál legyen alapértelmezett vagy sem.
Sziasztok!
Keresem azokat a játékosokat, akik még rajtam kívül CG-t játszanak NL500+ limiten. Két magyar nickkel szoktam még találkozni: whatisupguys és a másik most nem jut eszembe.
Relatíve nagy mennyiséget játszom ebben a teremben, de feltűnt pár furcsaság a megszaporodó finn játékosokkal kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban szeretnék privát eszmecserét futtatni veletek.
nem tudsz privit fogadni
nektek sem megy a leosztás visszanézés?
telepítettem a legújabb Adobe Flash Player-t, de ugyanaz a hibaüzenet:
nektek sem megy a leosztás visszanézés?
telepítettem a legújabb Adobe Flash Player-t, de ugyanaz a hibaüzenet:
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha lezárul a heti cashback, azt egyből jóváírják , vagy mennyi idő szokott ez lenni? Azt írja hogy valahova nekem be kell menni, és meg kell erősíteni. De mivan ha nekem megvolt a kellő pont, de nem mentem ( valami jutalomsémát ír). Automatikusan rákerül vagy nem? Köszi a válaszokat.
Én úgy tudom hetente Neked kell rá jelentkezned a részvételhez.
azt írja jelentkezni kell a jutalmak részlegben. Minden átnéztem,de így sem találom, ez hol van ? :(