törpiszörpi
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. febr. 19. 16:17

nálam megy a party!

Zolispin
2019. febr. 24. 21:52

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,frissítettem a software-t,bár a notejaim megmaradtak,de az összes színmegjelölés eltűnt,mindenki alapra visszaállt? Lehet ezzel valamit csinálni,vagy kezdhetem újra a jelölgetést?

Aenima
Válasz Zolispin kommentjére
2019. febr. 24. 22:13

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,frissítettem a software-t,bár a notejaim megmaradtak,de az összes színmegjelölés eltűnt,mindenki alapra visszaállt? Lehet ezzel valamit csinálni,vagy kezdhetem újra a jelölgetést?

Hmm...érdekes, h neked miért így csinálta, mert egyébként meg szokta tartani. WatchList_New file tartalmazza a játékos színezéseket, a Notes pedig a jegyzeteket. Legközelebb mentsd őket mielőtt frissítesz. Vagy használhatsz automatizált fájlmentőket is (nézz utána, google).
DefaultColors pedig maguk a színek. Ezt csak azért említem, mert lehet azokat is módosítani, ha vki másmilyeneket szeretne használni... ugyanis a három számjegy a színskála értékeit mutatja. pl. Paint programból keverhetsz magadnak és ott láthatod a számértékeket, amivel átírhatod a fájlt.

HeroCallNogood
2019. febr. 25. 23:00

Sziasztok! új vagyok az akadémián azt szeretném megkérdezni hogy ha nyerek szat feeder kupont azt nem lehet átküldeni más játékosnak? mert akkor ha lenne aki megvenné érdekelne a dolog! köszönöm a válaszokat előre is

ria05
2019. febr. 26. 6:41

Nem lehet

HeroCallNogood
2019. febr. 26. 9:52

köszi! akkor muszáj lejátszanom :( :rolleyes::mad:

ivanesz
2019. febr. 28. 14:59

Kezd a tököm tele lenni a partyval...

HeroCallNogood
2019. febr. 28. 20:22

mi a bajod vele?

S0nnyB1ack
2019. márc. 2. 9:59

Nálatok is csinálja hogy némelyik asztalon nem reloadol? És nem csak auto top-uppal hanem akkor sem ha manuálisan "add chips" akarsz újratölteni akkor sem.

danfiu
2019. márc. 2. 11:09

Nekem mostanában azt csinálja a party h nem lép be, hanem folyamatosan ujraindul a kliens. Valakinél hasonló?

Élő ügyfélszolgálat