Nálam minden frankó a klienssel
Nekem mostanában azt csinálja a party h nem lép be, hanem folyamatosan ujraindul a kliens. Valakinél hasonló?
Be tudtok lépni a kliensbe?
Be tudtok lépni a kliensbe?
Most meg engedik tovább a versenyt... Ezt a sz@r termet...:mad:
Szerintem nem szép dolog, hogy miközben random állnak le határozatlan időre a játékok, közben a lobbikban szabad regisztrálni (hu sng). Ilyenkor miért van lehetőség újabbra regisztrálni, ami vagy megáll, vagy nem?
Két napja is egy orosz srácnak órákig pause volt, közben számtalan játék lement. Egy idő után megunhatta és beregisztrált egy újabbra (hozzám) és az első handtől sit-outon volt - gondolom azonnal "disconnectált".. Lehet, hogy lokálspecifikus a probléma.
Én tegnap ezt kaptam tőlük. A lényeg: "Szeretnénk tájékoztatni, hogy sajnos technikai gondokkal küzdünk a játékokat és a bejelentkezést illetően. Technikai csoportunk által informáljuk, hogy az asztalok helyreállítása és a belépők visszatérítése kapcsán munkatársainknak további 48 órára van szüksége."
Spinsen az utolsó asztalomon 4x-esen hu voltam 3/4 stack nekem 1/4 az ellennek mikor lehalt a rendszer. Nyomtam képernyőképet, így konkrétumokat is tudtam írni nekik, nem csak annyit, hogy valami nem jó valahol.
Hali, a wheel promóció lejárt? Hiába nyomok rá egy hibaüzenet jön, hogy jöjjek vissza jul 12-én és garantáltan nyerek majd vmit LOL...
Hello, más is kap ma bejelentkezésnél egy olyan üzenetet, hogy nem tudunk most bejelentkeztetni hívja a support számát?