Hát ez óriási, ahhoz, hogy megváltoztassam a kliens nyelvét, újra kell telepíteni :D
ez még mindig ilyen kőkorszaki? hihetetlen, preferred seat sincs, ahogy látom
Biztosan, de én évek óta nem játszottam ezen, és el vagyok képedve, hogy még mindig ilyen vacak.
Más: ha egy szatellitről továbbjutottam a következőre, akkor ha leiratkozok, megkapom azt a pénzt?
Nem is lehet leiratkozni. Legalábbis korábban így volt. Mostanában nem próbáltam.
Bankszámláról tudok ki/befizetni? Még a régi van megadva, legutóbb az új bankkártyával fizettem be.
Illetve van még Skrillem, de az forintos. Melyik a jobb mgoldás?
Bankszámláról tudok ki/befizetni? Még a régi van megadva, legutóbb az új bankkártyával fizettem be.
Illetve van még Skrillem, de az forintos. Melyik a jobb mgoldás?
Szia.
Bankszámláról közvetlenül nem tudsz befizetni a terembe. Bankkártyás megoldás továbbra is működik. De a Forintos Skrilled is használhatod, valószínűleg ez lenne a legegyszerűbb.
Bocs, nem voltam egyértelmű. Befizetés már megvolt, az lenne a kérdésem, hogy kifizetni-legkisebb levonással-hogy tudok? Skrill úgy tudom elég sokat levon átváltáskor. Érdemes lenne dolláros számlát nyitnom?
Ilyet még nem b@sztam, benevezek 2 versenyre és nem adja be az asztalokat, ha pedig én lépnék rá az asztalokra egyszerűen kivág a lobbiból is.
Cash asztalok tökéletesen futnak, hová kell írnom hogy visszaadják a beülőket?
Ilyet még nem b@sztam, benevezek 2 versenyre és nem adja be az asztalokat, ha pedig én lépnék rá az asztalokra egyszerűen kivág a lobbiból is.
Cash asztalok tökéletesen futnak, hová kell írnom hogy visszaadják a beülőket?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
HM3 szoftvert szeretnék vásárolni és ezzel szeretném elemezni a Partypokeres handjeimet. (PLO-t játszanék a teremben)
Letöltöttem a 14 napos próbaverziót, de sajnos már ott elakadtam hogy nem találom a handeket amit beimportálhatnék.
Van valakinek ebben tapasztalata, és esetleg tudna segíteni ezt beállítani?