Admin
Válasz kuit1 kommentjére
2022. dec. 30. 8:26

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni!

HM3 szoftvert szeretnék vásárolni és ezzel szeretném elemezni a Partypokeres handjeimet. (PLO-t játszanék a teremben)

Letöltöttem a 14 napos próbaverziót, de sajnos már ott elakadtam hogy nem találom a handeket amit beimportálhatnék.

Van valakinek ebben tapasztalata, és esetleg tudna segíteni ezt beállítani?

Szia!
Ebben a cikkben találsz segítséget a hand history file-ok letöltéséhez.

Hamipapa
Válasz Admin kommentjére
2023. jan. 25. 12:51

Freeroll Hungary

Sziasztok!
Kódot szeretnék kérni a bwin/Party Poker 20:00-kor kezdődő Freroll Hungary versenyéhez. Tudtok benne segíteni?
Köszönettel!

csak-mester
Válasz Hamipapa kommentjére
2023. jan. 25. 13:30

Jelszó:Budapest

As Roma
Válasz pokeradmin kommentjére
2023. febr. 18. 16:09

az miért lehet,hogy nem enged befizetni a party revolutos visa-val?tudtommal régebben működött ki és befizetésre is egyaránt...köszi előre is

icebird33
2023. márc. 2. 9:59

A race eredmények frissítését nem kapkodják el. Február 12 még mindig. Azért jó lenne tudni hónap vége közeledtével, hogy áll az ember. És nem a 28 napos hónap miatt van így.

Admin
Válasz icebird33 kommentjére
2023. márc. 2. 10:46

A race eredmények frissítését nem kapkodják el. Február 12 még mindig. Azért jó lenne tudni hónap vége közeledtével, hogy áll az ember. És nem a 28 napos hónap miatt van így.

Szia.

Elnézést a kellemetlenségért.

Sajnos a partypoker a múlt heti adatokat többszöri kérésünk ellenére sem küldte el.
Közben a február 27-ig feltöltöttük az adatokat.
A végső februári adatokat várhatóan hétfőn kapjuk csak meg.

Zsoolti07
2023. márc. 6. 8:57

Én beérném azzal is, ha legalább pénzt küldenének. Még a januárit sem kaptam meg csak ígéreteket (március 6-a van). Elég komolytalan egy terem.

Masters800
Válasz Zsoolti07 kommentjére
2023. márc. 6. 9:09

Én beérném azzal is, ha legalább pénzt küldenének. Még a januárit sem kaptam meg csak ígéreteket (március 6-a van). Elég komolytalan egy terem.

Nekem február 7.-8.-a körül jött meg. Nem lehet hogy session közben érkezett meg, azért nem vetted észre?

Zsoolti07
2023. márc. 6. 9:41

Észrevettem volna. Állítólag legkésőbb a februárival együtt megkapom, aminek úgy tudom március 20. a határideje.

Admin
Válasz Zsoolti07 kommentjére
2023. márc. 6. 15:32

Sziasztok!

Ma 14:30-kor mindenki megkapta a nyereményét. Zsolti a te esetedben a hiányzó januári összeg is jóváírásra került. Köszönjük a türelmedet!

Élő ügyfélszolgálat