mkrisz
Válasz Pedro83 kommentjére
2016. ápr. 7. 11:39

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy régről volt egy akadémiás regem itt, de nem használtam már régóta. Most újra letöltöttem és telepítettem a klienst, de belépéskor nem fogadta el a játékosnevemet, mondván, hogy már foglalt. ( belépni a régi adataimmal sikerült ) Új játékosnevet kellett megadnom, azóta jó. Kérdés: az akadémiás hozzárendelésem működik így is?

Admin
Válasz mkrisz kommentjére
2016. ápr. 7. 12:08

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy régről volt egy akadémiás regem itt, de nem használtam már régóta. Most újra letöltöttem és telepítettem a klienst, de belépéskor nem fogadta el a játékosnevemet, mondván, hogy már foglalt. ( belépni a régi adataimmal sikerült ) Új játékosnevet kellett megadnom, azóta jó. Kérdés: az akadémiás hozzárendelésem működik így is?

Elméletileg továbbra is Pókerakadémiásnak kellett maradnia a Party Poker számládnak, de ha szeretnél megbizonyosodni, akkor szívesen ellenőrizzük. Ehhez, kérlek, írd meg a Party Poker felhasználóneved az email címünkre: info[kukac]pokerakademia[pont]com

csabacz
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. ápr. 7. 23:40

Sit and go hero-ra még nincs hud?

csabacz
Válasz gab1ka kommentjére
2016. ápr. 7. 23:48

Íme: https://drive.google.com/file/d/0ByYYJA28dCb1SGV0cVBlLXN0SWM/view?usp=sharing Ez egy szürkés téma,amit kiegészítettem 2 különböző színben is az épp aktív játékost jelző ikonnal, mivel az eredetin elég nehéz észrevenni hogy kin van a sor épp.Már csak a 2.5bb-s méretezést kéne megoldani valahogy.

A telepítés egyszerű, a party poker megfelelő mappáját csak felül kell írni a csomagban található valamelyikkel, a klienst újra kell indítani a változásokhoz.A pakk tartalmazza a default party-s témát is, ha egyik se jönne be.Gl

C:\Programs\PartyGaming\PartyPoker\Images\NewGameTable

NewGameTable mappára ráhúzom pl. az orange NewGameTable mappát és kész is?

DrBuru
2016. ápr. 13. 10:39

Csak nálam nem megy se a site, se a kliens?

ivanesz
Válasz DrBuru kommentjére
2016. ápr. 13. 10:54

Csak nálam nem megy se a site, se a kliens?

nálam jó

DrBuru
Válasz ivanesz kommentjére
2016. ápr. 13. 10:59

És a website?

gab1ka
Válasz csabacz kommentjére
2016. ápr. 13. 11:04

C:\Programs\PartyGaming\PartyPoker\Images\NewGameTable

NewGameTable mappára ráhúzom pl. az orange NewGameTable mappát és kész is?

Igen.

DrBuru
2016. ápr. 13. 12:40

Már megy újra

Admin
2016. ápr. 13. 17:49

A Party Poker race májusban és júniusban is folytatódik. És remek hír hogy az akadémiás privát race díjalapja ismét nőtt, immár $4,000 kerül kiosztásra a top 50 helyezett között.

Tudomásunk szerint a pooled $20,000 race is folytatódik a következő hónapokban is.

Kellemes lapjárást kívánunk! ;)

Élő ügyfélszolgálat