Be lehet állítani, hogy a timebank magától elinduljon, amikor pénzt tettem a potba?
Angol nyelvre hol tudom átállítani a kliens?Vágy újra kell telepíteni?
Be lehet állítani, hogy a timebank magától elinduljon, amikor pénzt tettem a potba?
Angol nyelvre hol tudom átállítani a kliens?Vágy újra kell telepíteni?
Köszi, azóta megtettem.A lejátszott herokat miért nem látja a HM?Minden mást lát pl több ps terem spingoit, és az ftp jpsngt is, de a Herokat sehogy nem találom.(méga CG között sem).
Szeretném itt tolni,de elképesztően fosnak és unalmasnak látom a MTT schedulet.Ezt tleg komoly h 2óránként felváltva van egy 5és 20as freezout,a páratlan órakban turbo a párosokban normal speed?Este van 11-22rebuy.Hud van még? A mezőny kárpotolja az embert ezért a számomra egysíkú és unalmas schedulért?
HUD van, legalábbis CG-n biztosan.
Ugyan nem sokmindenkit érint, de szeretnénk informálni benneteket, hogy a $20,000-os pooled racet a Party Poker megszüntette. Májusban az immár $4,000-os akadémiás racen vehettek részt!
Sok sikert!
engem állandóan kidob ha HM2 használok, valaki tapasztalt hasonlót?
Figyelem! Május 12-ig a Party Poker minden új befizető játékosnak, akik a Pókerakadémián keresztül regisztráltak, az első befizetési bónusz mellé egy $22-os Powerfest verseny jegyet is jóváír. Részleteket itt találjátok.