RegGeri
Válasz andada kommentjére
2016. okt. 31. 21:28

Ma kora este többször leszakadtam a Party-ról. UPC-s netem van, azzal elvileg nem volt gond. 20:00 után már nem volt leszakadásos problémám.

molylepke
Válasz RegGeri kommentjére
2016. okt. 31. 22:34

lassan mindenhol lesz ilyen! everestnél is volt egy időben stars partypoker.. mindenhol akad.. ....:(

Jymaster111
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. nov. 1. 12:40

Sziasztok!

Van a teremben pénzküldési lehetőség? Ha igen hol, és milyen adatok kellenek hozzá? Keresem, de nem találom, és nem tudom, hogy azért, mert nincs, vagy csak rossz helyen keresem.

Köszi a segítséget.

WINAMAXDONK
2016. nov. 1. 13:34

Biztos h van inas ,most tolom a pokert ha addig nem válaszolnak estére megnézem de tuti h van.

RegGeri
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. nov. 1. 13:59

Sziasztok!

Van a teremben pénzküldési lehetőség? Ha igen hol, és milyen adatok kellenek hozzá? Keresem, de nem találom, és nem tudom, hogy azért, mert nincs, vagy csak rossz helyen keresem.

Köszi a segítséget.

Van, de előtte dokumentumokkal igazolnod kell magad.

My Account - My IAT alatt találod a pénzküldést. Küldéskor kéri a másik játékos teljes nevét is, amit a PP regisztrációkor megadott. Kisbetűnek, nagybetűnek, ékezeteknek is stimmelnie kell, különben nem fogadja el a rendszer.

kircip
2016. nov. 1. 17:34

Köszi RegGeri, ez a pénzküldés engem is érdekelt.

mattack
2016. nov. 2. 10:43

Tologattam októberben ezt a Gladiátor promót, bejelentkezés után egész hónapban szépen le is volt bontva a Promócióknál, hogy melyik napon, mennyi pontot termeltem. Már épp ki akartam tegnap számolni, hogy mennyi lóvéra számíthatok, amikor szőrén-szálán eltűnt a táblázat, (1 nappal a promó lejárta előtt), és azt írta ki, hogy gratulálnak, 5 dollár a jutalmam...
Ma beléptem, ott is volt öt dollárral több a számlámon, mint a legutóbbi kijelentkezésnél, amivel csak az a baj, hogy sztem sokkal többre lennék jogosult, plusz a hülye freeroll tikettek is ott vannak, amiket meg kéne/kellett volna kapnom, de azokból meg pláne nem látok egyet se a számlámon.
Másnál is ilyen szépen oldotta meg a Party a promó lezárását, vagy csak én részesültem ilyen istenverte áldásban?

JociBalboa
Válasz mattack kommentjére
2016. nov. 2. 15:58

Tologattam októberben ezt a Gladiátor promót, bejelentkezés után egész hónapban szépen le is volt bontva a Promócióknál, hogy melyik napon, mennyi pontot termeltem. Már épp ki akartam tegnap számolni, hogy mennyi lóvéra számíthatok, amikor szőrén-szálán eltűnt a táblázat, (1 nappal a promó lejárta előtt), és azt írta ki, hogy gratulálnak, 5 dollár a jutalmam...
Ma beléptem, ott is volt öt dollárral több a számlámon, mint a legutóbbi kijelentkezésnél, amivel csak az a baj, hogy sztem sokkal többre lennék jogosult, plusz a hülye freeroll tikettek is ott vannak, amiket meg kéne/kellett volna kapnom, de azokból meg pláne nem látok egyet se a számlámon.
Másnál is ilyen szépen oldotta meg a Party a promó lezárását, vagy csak én részesültem ilyen istenverte áldásban?

rendben megjött a lé, megfelelő összegben.

RegGeri
Válasz JociBalboa kommentjére
2016. nov. 2. 19:10

Limit korlátozást nem lehet PP-nél beállítani vhogy?

csufi
2016. nov. 2. 19:27

nálam ma 7 után ismét meghalt party, nálatok működik?

Élő ügyfélszolgálat