WINAMAXDONK
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. nov. 2. 19:31

Nem sajnos

csufi
2016. nov. 2. 19:37

igazán megb@szhatnák a szoftverüket

ria05
2016. nov. 2. 19:39

itt is game over, telekom, de a FB-én sem válaszolnak és a live support is elérhetetlen

hateAllMss
2016. nov. 2. 20:04

Nálam jó. Telekom.

ria05
2016. nov. 2. 20:15

már nekem is megy

jancsi19287
2016. nov. 2. 20:46

nálam soha sem jó

jancsi19287
Válasz jancsi19287 kommentjére
2016. nov. 2. 21:06

Ezzel mit lehet kezdeni?

pokerakadémia! erre rá tudnátok kérdezni?nekem nem válaszolnak, itt állandó ez a probléma nem mint másoknál, hogy csak néha.

RegGeri
Válasz jancsi19287 kommentjére
2016. nov. 2. 21:21

pokerakadémia! erre rá tudnátok kérdezni?nekem nem válaszolnak, itt állandó ez a probléma nem mint másoknál, hogy csak néha.

Nem mobil internetről próbálkozol? Akkor láttam hasonló hibákat, amikor Vodás mobil internettel akartam csatlakozni a PP-hez. Vodás mobil nettel nekem sosem jött össze a Party. (Stars ment simán azzal is.)

RegGeri
Válasz mattack kommentjére
2016. nov. 2. 22:05

Tologattam októberben ezt a Gladiátor promót, bejelentkezés után egész hónapban szépen le is volt bontva a Promócióknál, hogy melyik napon, mennyi pontot termeltem. Már épp ki akartam tegnap számolni, hogy mennyi lóvéra számíthatok, amikor szőrén-szálán eltűnt a táblázat, (1 nappal a promó lejárta előtt), és azt írta ki, hogy gratulálnak, 5 dollár a jutalmam...

A mostani nyeremény táblázatot nem találtam meg, de szerintem ez vagy-vagy dolog volt. Vagy pénz, vagy freeroll, a havi teljesítménytől függően.

dr misa
Válasz RegGeri kommentjére
2016. nov. 3. 9:14

bankkártyás fizetés

Sziasztok ! Reggel szerettem volna befizetni a terembe kártyáról, és nem sikerült. Ugyan így jártam a starson is. Blokkolva lennének a magyar befizetések?

Élő ügyfélszolgálat