cg promot akkor nem vetted észre?
:confused::confused::confused:
Néhány napja nem tudom megnézni a verseny ticket-eket a 'My Tickets' menüpont alatt. Mindig az az üzenet fogad, hogy "Unfortunately we could not retrieve your records." Használni tudom a jegyeket, csak nem látom, pontosan mim van aktuálisan.
Valaki hasonlót tapasztalt már?
A party melyik mappába menti a HH-kat?
Le lehet kérni a Party kliensből a handhistory-mat, vagy a support-nak kell írni? Azt nem tudom, mennyire zavar be a HH import-nál a Player1,2 stb.
Akinek kára származott a múltkor szoftver hibából érdemes egy levelet írni, mert megtérítik! 3 hetet kellett a válaszra várni, de korrektül kifizették!
Kedves Szabó,
Azért írunk annak tekintetében, hogy a lekapcsolás kérdések, amelyek azt tapasztaltam, ha játszik a honlapunkon 31-Oct-16-es és 02-Nov-2016.
Tájékoztatjuk, hogy a megfelelő osztály vizsgálta az esetet, és az általuk visszatérített 38.50 torna dollárt a számlájára.
Na besz.rt a terem.
Persze most jól állok a versenyen.:(
##noGyárfásnoParty###
Még mindig érdekelne, hogyan tudok hozzájutni a Party-n a saját HH-mhoz? Írtam a Support-nak (info@partypoker10001.com), de a levél visszapattant, nincs rendben vmi a címmel.
Geri lépj kapcsolatba a live supportal a kliens alján jobbra van, bár angol nyelvű, de segítenek. Csak a zenmate-t kapcsold be a cset eléréséhez. email címe meg ez: info@partypoker.com