Járt már úgy valaki, hogy egy küldetés utolsó részét megcsinálta és nem írják jóvá?
Az extreme sit & go mission utolsó küldetése a nyerjek 55-el mutatással. Már kétszer teljesítettem de nem írja jóvá. A többi handet mikor teljesítettem azonnal elfogadták. Ennek mi lehet az oka?
Szia,
Én már jártam így több missionnel. Írtam a supportnak és manuálisan jóváírták. Ha van Hand ID-d a leosztásról, akkor azt is küld el szerintem.
Bár annyira nem szoktak kapkodni a válasszal :)
Írtam email-t a support-nak, kikalapálták. Teljesített lett a küldetés, és megkaptam az utána járó ticket-et is.
Írtam email-t a support-nak, kikalapálták. Teljesített lett a küldetés, és megkaptam az utána járó ticket-et is.
Arra tudtok-e megoldást, ha reentrys versenyről kiesek, majd újra regisztrálok és ugyanarra az asztalra ültet vissza, akkor lefagy a HUD és amíg újra nem indítom a gépet vagy át nem tesz egy másik asztalra nem is javul meg azon az asztalon. HM2használok
Én ilyenkor megnyitom a verseny lobbyját, bezárom az asztalt majd újra nyitom. Bár ezt más kliensen próbáltam, nem a partyn de működött :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Paysafe Carddal lehet e a Partyra befizetni,ill mennyi a minimum ha igen...?Köszi
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Paysafe Carddal lehet e a Partyra befizetni,ill mennyi a minimum ha igen...?Köszi
Amúgy tudom a választ, de direkt nem írtam meg. Nézd meg te magad, ne más keresse meg neked.
Nem tudom szépíteni, ez a Party kliens egy ipari hulladék! Ezt még megszokni sem lehet.