morZsolt
Válasz sztalin kommentjére
2016. dec. 18. 23:43

A tabletes versenyen játszottam imént, 2x csinálta meg a kliens hogy így egyszer csak szőrén szálán eltűnt, újraindítás, belépés, lap eldobva, egyszer meg csak simán elkezdett homokórázni, úgy egy percig, utána folytatta ahol abbahagyta, kivéve hogy lap eldobva (legalább újraindítani nem kellett), úgyhogy átálltam az allin-kamikáze taktikára. Nem nagyon játszottam a Party-n mostanság, de szóval ez így ultra gáz.

Másnál is ilyen?

Nálam nem csinált ilyet.
Bár szokott furcsaságokat csinálni a party kliens, de ma kivételesen jól fut :)

joco11111
Válasz sztalin kommentjére
2016. dec. 19. 6:30

A tabletes versenyen játszottam imént, 2x csinálta meg a kliens hogy így egyszer csak szőrén szálán eltűnt, újraindítás, belépés, lap eldobva, egyszer meg csak simán elkezdett homokórázni, úgy egy percig, utána folytatta ahol abbahagyta, kivéve hogy lap eldobva (legalább újraindítani nem kellett), úgyhogy átálltam az allin-kamikáze taktikára. Nem nagyon játszottam a Party-n mostanság, de szóval ez így ultra gáz.

Másnál is ilyen?

Nálam kétszer is volt már olyan, hogy cash közben hat asztalból az egyiken nem tudtam emelni, dobni és checkelni sem. A tétet be tudtam írni csak emelni nem engedett. Bezártam az asztalt, újra beültem és ment tovább.
Sokszor van olyan is, hogy a HUD miatt helyet akarok változtatni, jobb kattintás után bejön rendben, hogy ültessen ide csak éppen nem fogadja el hiába kattintok rá és csak úgy tudom eltüntetni, ha az asztalon kattintok. Addig a többi asztalomon sem tudok semmit csinálni.
Érdekes dolgok.

andada
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. dec. 20. 20:49

Nálatok fut az oldal? Be tudok ugyan lépni, de nem tölti be az asztalokat/versenyeket

RegGeri
Válasz andada kommentjére
2016. dec. 20. 20:57

Nálatok fut az oldal? Be tudok ugyan lépni, de nem tölti be az asztalokat/versenyeket

Nálam megjelentek a CG asztalok a Lobby-ban, de arra is sokat kellett várni. A beülés 4-5 próbálkozásra jött csak össze. Előtte "Please wait a few seconds more.." üzenetet dobálgatott a kliens.

RegGeri
2016. dec. 20. 21:00

Lehet már ezt a FastFive-ot próbálgatni, hol találom meg a kliensben?

Masters800
Válasz RegGeri kommentjére
2016. dec. 20. 21:21

Lehet már ezt a FastFive-ot próbálgatni, hol találom meg a kliensben?

Cash gamen belül van.

Masters800
2016. dec. 22. 11:03

Közben 2 új sit&go herot vezettek be: egy 10$-t amin versenyticketek nyerhetők valamint egy 100$-t amin a főnyeremény 1100000$.

RegGeri
Válasz Masters800 kommentjére
2016. dec. 22. 12:11

Bosszantó, hogy bejelentkezés után Becker pofáját kell látnom. Mindig a nem éppen szokványos gyereknemzési története jut eszembe.

szalmakalap
2016. dec. 23. 11:55

hello!

Segitséget kérnék, bár nem biztos hogy pont ilyen hülyeségekkel kell traktálni a topikot. Van a partypokeren egy csomó küldetés, ezek közül most a beat the ace-t tolom. Ja, kezdő vagyok. Abban van egy olyan feladat, hogy "póker valaki?" Ebben az az egyik feladat, hogy "befizetés végrehajtása". Tegnap én már befizettem, és utána inditottam a küldetést. Most azt várják, hogy mégegyszer fizessek be?

Köszi ha választ kapok!

morZsolt
Válasz szalmakalap kommentjére
2016. dec. 23. 12:10

hello!

Segitséget kérnék, bár nem biztos hogy pont ilyen hülyeségekkel kell traktálni a topikot. Van a partypokeren egy csomó küldetés, ezek közül most a beat the ace-t tolom. Ja, kezdő vagyok. Abban van egy olyan feladat, hogy "póker valaki?" Ebben az az egyik feladat, hogy "befizetés végrehajtása". Tegnap én már befizettem, és utána inditottam a küldetést. Most azt várják, hogy mégegyszer fizessek be?

Köszi ha választ kapok!

Szia

Feltételezem, hogy a küldetés indítása utáni befizetést veszik csak figyelembe.
Tehát igen újra be kéne fizetni, hogy teljesítsd a küldetést. De szerintem egy min befizetéssel is teljesítettnek veszi.

Élő ügyfélszolgálat