molylepke
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. dec. 9. 20:49

és nálam letelt a 3 nap! ez a probléma visszavontam az első utalást leutaltam újra + írtam nekik hogy hogyan is van ez...:confused:

molylepke
Válasz molylepke kommentjére
2016. dec. 9. 21:10

+ már 3 levelet küldtem hogy még is hogy van ez és válaszolni sem képesek! szóval amint megkapom a pénzt utána meg sem gondolom hogy valaha pénzt tegyek erre a retek oldalra! mert ez nevetséges...:mad:

WINAMAXDONK
2016. dec. 10. 2:13

Húú moly szépen aláznak!

molylepke
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. dec. 10. 23:45

már intézem az ügyet :) ;)

Masters800
2016. dec. 11. 21:55

Most az van kiírva partyn hogy 39ezer játékos van fenn, ez hogy lehet ha múlt hét ilyenkor 10ezer körül voltak fenn?

RegGeri
Válasz Masters800 kommentjére
2016. dec. 11. 22:13

Most az van kiírva partyn hogy 39ezer játékos van fenn, ez hogy lehet ha múlt hét ilyenkor 10ezer körül voltak fenn?

Marketing játékosszám lehet, nem hinném, hogy tényleg vannak ennyien. Bárcsak délelőtt lennének akár negyed ennyien!

Masters800
2016. dec. 13. 12:15

Kaptam egy 10$ bónuszt 7.6 pont kellett volna és egyszerűen eltűnt.
szerk: nem írták jóvá nem értem miért írja azt hogy paid out

molylepke
Válasz Masters800 kommentjére
2016. dec. 13. 12:32

már harmadjára írok a supportnak a partypokeren és még mindig nem válaszolnak + a pénzem sem utalták még a skrillre.. valaki tud ötletet mit lehet még próbálnom?

RegGeri
Válasz molylepke kommentjére
2016. dec. 13. 13:02

már harmadjára írok a supportnak a partypokeren és még mindig nem válaszolnak + a pénzem sem utalták még a skrillre.. valaki tud ötletet mit lehet még próbálnom?

Alapból elég gyorsan át szokott futni a kifizetés. Eddig sosem kellett kivárnom a 3 napot. Lehet, hogy gyanús lettél nekik valamiért, és ezért vizsgálják hosszabban, miket is műveltél a termükben.

BladeGamer
2016. dec. 13. 13:36

Sziasztok.

A segítségetek szeretném kérni.
A Party Poker-ről szeretnék kiutalni közvetlenül bankszámlára pénzt a Fast Bank Transfer opciót választva.
A Partypokerem $ alapú a számlám pedig HUF. Kiutalásnál rákérdez, hogy a megadott $ összeget EUR, HUF, vagy USD összegben szeretném megkapni a számlámra. Egyértelműen forint összeg fog érkezni, mivel ilyen a számlám pénzneme, de a kérdésem itt jönne, hogy hogyan járok jobban? Ha a HUF-ot vagy, ha az USD-t választom? Melyik esetben ki és milyen árfolyamon vált majd át?
Előre is köszönöm a segítségetek.

Élő ügyfélszolgálat