és nálam letelt a 3 nap! ez a probléma visszavontam az első utalást leutaltam újra + írtam nekik hogy hogyan is van ez...:confused:
+ már 3 levelet küldtem hogy még is hogy van ez és válaszolni sem képesek! szóval amint megkapom a pénzt utána meg sem gondolom hogy valaha pénzt tegyek erre a retek oldalra! mert ez nevetséges...:mad:
Húú moly szépen aláznak!
már intézem az ügyet :) ;)
Most az van kiírva partyn hogy 39ezer játékos van fenn, ez hogy lehet ha múlt hét ilyenkor 10ezer körül voltak fenn?
Most az van kiírva partyn hogy 39ezer játékos van fenn, ez hogy lehet ha múlt hét ilyenkor 10ezer körül voltak fenn?
Kaptam egy 10$ bónuszt 7.6 pont kellett volna és egyszerűen eltűnt.
szerk: nem írták jóvá nem értem miért írja azt hogy paid out
már harmadjára írok a supportnak a partypokeren és még mindig nem válaszolnak + a pénzem sem utalták még a skrillre.. valaki tud ötletet mit lehet még próbálnom?
már harmadjára írok a supportnak a partypokeren és még mindig nem válaszolnak + a pénzem sem utalták még a skrillre.. valaki tud ötletet mit lehet még próbálnom?
Sziasztok.
A segítségetek szeretném kérni.
A Party Poker-ről szeretnék kiutalni közvetlenül bankszámlára pénzt a Fast Bank Transfer opciót választva.
A Partypokerem $ alapú a számlám pedig HUF. Kiutalásnál rákérdez, hogy a megadott $ összeget EUR, HUF, vagy USD összegben szeretném megkapni a számlámra. Egyértelműen forint összeg fog érkezni, mivel ilyen a számlám pénzneme, de a kérdésem itt jönne, hogy hogyan járok jobban? Ha a HUF-ot vagy, ha az USD-t választom? Melyik esetben ki és milyen árfolyamon vált majd át?
Előre is köszönöm a segítségetek.