Sziasztok,
lenne pár kérdésem a site-al kapcsolatban, már nagyon régen játszottam itt és nem tudom, hogy milyen mostanában a játékosforgalom. Nap közben mennyire vannak asztalok NL100 és 400 között? Hud működik? Köszönöm előre is a segítséget.
Én kerestem a 2+2 fórumon, de nem találtam sajnos a topicot. Említettek konkrét programo(ka)t?
Valami Poker planer vagy ilyesmi volt. Régen megtaláltam a hivatalos oldalát, de már nem valamiért. :confused:
Покерные программы. Обучение покеру. Авторский покерный софт
Ruszkik árulják , mondjuk ha elkapnak vele akkor minden pénzed repül a számláról.
Nem egészen értem tiltva a hud a party-n? A HM2 összekavarodik, és Player1-2.. t ír ki és összeadja a handjaikat, szóval használhatatlan, viszont az omaha indicator ment. Elég gagyi cucc, de az alap statokat mutatja. Szóvalm majd még most az is kiderülhet, hogy illegálisan használom?
Ruszkik árulják , mondjuk ha elkapnak vele akkor minden pénzed repül a számláról.
Köszi mindenkinek az infót!
Én átnéztem a PP oldalát, de nem láttam, hogy lennének szoftverek amik tiltva vannak. A PS-en ugye feltüntették, mit nem lehet használni. Én itt ilyet nem láttam. De lehet, hogy csak én voltam a vaksi.
Tesztelte valaki ezt a progit ? Látszódnak a valódi játékosnevek a hudon, nem pedig player1,2-t mutat ?
Az angol nyelvű oldalon lett kitárgyalva az 1204. oldalon.