joco11111
Válasz Tony9 kommentjére
2017. jún. 26. 12:52

Cashbacket mikor írják jóvá ?

A következő hét hétfőjén.

Tony9
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. jún. 26. 13:12

Igen, már meg is történt.

peraspera
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. júl. 5. 5:52

azert erdemes lenne frissiteni az infokat, mert ez igy kurrrvaaa gaz

1. a first depo bonusz nem 25%, hanem 12,5% (4000 pontot ker 500 dollarhoz)
2. megkaptam a rakerace penzt, s most derult ki, hogy kezhet kapjam, meg ugyanannyit ki is kell rake-elnem
3. first depoknal nem kaptam free 10-et se nem 10 erteku ticketet
4. rake penz ticket je nem lett kifizetve

akademia, ez nagyon gaaaz, anyam...

Admin
Válasz peraspera kommentjére
2017. júl. 5. 10:44

2. megkaptam a rakerace penzt, s most derult ki, hogy kezhet kapjam, meg ugyanannyit ki is kell rake-elnem

A kellemetlenségért elnézést kérünk! A problémákkal kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Party Poker-rel, és amint kapunk választ jelezni fogjuk.

A race részvételi feltételei közt szerepel, hogy "a race nyeremény kiutalásához a nyeremény felének megfelelő mennyiségű pontot kell összegyűjteni. Például ha valaki $100-t nyer a race-en, akkor 50 pontot ($50 rake-et) kell összegyűjtenie, hogy ki tudja utalni a nyereményt."

Admin
2017. júl. 5. 11:57

A Party Poker-től azt a választ kaptuk, hogy a pontrendszerük átalakításakor (amikor $1 rake = 1 pontról $1 rake = 1 pontra változott) a bónuszok kijátszásához szükséges pont mennyiségek változatlanok maradtak; így mi tévesen írtuk át a terembemutatóban és a race feltételei közt. A hibát javítottuk, most már mindehol a helyes számok szerepelnek.

A kellemetlenségért minden játékostól elnézést kérünk!

A Party Poker megerősítete, hogy az első befizetésed után megkaptad a $20 ingyen bónuszt, és a race nyeremény melett a tourney dollárokat is megkaptad. Kérlek, ellenőrizd a bónuszok között.

peraspera
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 5. 13:04

A kellemetlenségért elnézést kérünk! A problémákkal kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Party Poker-rel, és amint kapunk választ jelezni fogjuk.

A race részvételi feltételei közt szerepel, hogy "a race nyeremény kiutalásához a nyeremény felének megfelelő mennyiségű pontot kell összegyűjteni. Például ha valaki $100-t nyer a race-en, akkor 50 pontot ($50 rake-et) kell összegyűjtenie, hogy ki tudja utalni a nyereményt."

Nálam azt írja, hogy ugyanni pontot rake-eljek, mint amennyit kaptam dollarban.

peraspera
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 5. 13:06

A Party Poker-től azt a választ kaptuk, hogy a pontrendszerük átalakításakor (amikor $1 rake = 1 pontról $1 rake = 1 pontra változott) a bónuszok kijátszásához szükséges pont mennyiségek változatlanok maradtak; így mi tévesen írtuk át a terembemutatóban és a race feltételei közt. A hibát javítottuk, most már mindehol a helyes számok szerepelnek.

A kellemetlenségért minden játékostól elnézést kérünk!

A Party Poker megerősítete, hogy az első befizetésed után megkaptad a $20 ingyen bónuszt, és a race nyeremény melett a tourney dollárokat is megkaptad. Kérlek, ellenőrizd a bónuszok között.

"Sorry, currently you do not have any Tournament Tickets available."

a 20-as kezdőpakkot valoban megkaptam, csak nem vagtam, hogy az is bonuszba van rejtve, bocsi. ezt tenyleg beneztem.

peraspera
2017. júl. 5. 13:13

Nálam azt írja, hogy ugyanni pontot rake-eljek, mint amennyit kaptam dollarban.

látom, már ez is javitva lett közben...koszi a gyors reakciot. amugy az meg hogy van, hogy fut a party-s promotok mar egy jo ideje, de tenyleg en vok az elso, aki ezeket eszreveszi???????

peraspera
2017. júl. 5. 13:23

"Sorry, currently you do not have any Tournament Tickets available."

a 20-as kezdőpakkot valoban megkaptam, csak nem vagtam, hogy az is bonuszba van rejtve, bocsi. ezt tenyleg beneztem.

hat bocsi, de tenyleg a ticket is meg lett kapva, csak T dollarban.

Admin
2017. júl. 5. 14:31

látom, már ez is javitva lett közben...koszi a gyors reakciot. amugy az meg hogy van, hogy fut a party-s promotok mar egy jo ideje, de tenyleg en vok az elso, aki ezeket eszreveszi???????

A júniusi race volt az első amelyet érintettek ezek a változások.

Élő ügyfélszolgálat