gabor93
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. júl. 12. 18:03

Hyper HU SNG forgalom milyen 8-15 dollár között?

köcsögpokerstars
2017. júl. 12. 19:50

egyik legjobb! gl

hateAllMss
2017. júl. 13. 13:16

Party-n nézzetek rá a csütörtöki Click and Win promóra! Ez nem a Montesino-s baromság. Nekem ma tiszta 5$-t adott. :o Csak csütörtökön van.

Hajrá!

Aenima
Válasz hateAllMss kommentjére
2017. júl. 13. 14:31

Party-n nézzetek rá a csütörtöki Click and Win promóra! Ez nem a Montesino-s baromság. Nekem ma tiszta 5$-t adott. :o Csak csütörtökön van.

Hajrá!

De ez mindenféleképpen csak kaszinóban elkölthető jutalom?
Ha van FD bonus-om, mehet párhuzamosan mellette (meg úgy általában más promók is)? v addig az egy napig azt szüneteltetni kell?
Köszi!

hateAllMss
2017. júl. 13. 15:10

Nem, ezért írtam. Ez teljesen tiszta. Pókerre is költhető. Én is meglepődtem. De persze nem 100%, hogy neked is ezt fog adni. Csak írtam, hogy érdemes lehet ránézni annak is, aki nem játszik már itt rendszeresen. Egy kis free money sosem árt. :)

HarcosArc
2017. júl. 13. 18:33

Sziasztok
Csalással lettem meg gyanúsítva és kitiltottak az oldalról és elvették a rollom.
Csupán 1-2$os limiteken játszottam HU játékokat idegen játékosok ellen és nem csináltam semmi szabálytalan dolgot,nem értem miért történt ez.

Amikor nem bírtam belépni az oldalra írtam a supportnak hogy mi a baj és ezt a választ kaptam:

Tisztelt Dezső!

Megérkezett a válasz az illetékes részlegtől.

Észrevettük, hogy a felhasználó pénzösszegek utalására volt használva pókerasztaloknál. Ezzel pedig megsértették a Használati feltételeinket a "29.4.-es Csalás" pont alatt.

https://hu.partypoker.com/terms-and-conditions.html

A számlán levő összeg lefoglalásra került emiatt, és sajnos nem térithető vissza.

Üdvözlettel:
Zoé,

Ügyfélszolgálat

Kérem valaki segítsen mi történhetett mivel nem csináltam semmi szabálytalan dolgot csak játszottam.

ivanesz
Válasz HarcosArc kommentjére
2017. júl. 13. 20:38

Sziasztok
Csalással lettem meg gyanúsítva és kitiltottak az oldalról és elvették a rollom.
Csupán 1-2$os limiteken játszottam HU játékokat idegen játékosok ellen és nem csináltam semmi szabálytalan dolgot,nem értem miért történt ez.

Amikor nem bírtam belépni az oldalra írtam a supportnak hogy mi a baj és ezt a választ kaptam:

Tisztelt Dezső!

Megérkezett a válasz az illetékes részlegtől.

Észrevettük, hogy a felhasználó pénzösszegek utalására volt használva pókerasztaloknál. Ezzel pedig megsértették a Használati feltételeinket a "29.4.-es Csalás" pont alatt.

https://hu.partypoker.com/terms-and-conditions.html

A számlán levő összeg lefoglalásra került emiatt, és sajnos nem térithető vissza.

Üdvözlettel:
Zoé,

Ügyfélszolgálat

Kérem valaki segítsen mi történhetett mivel nem csináltam semmi szabálytalan dolgot csak játszottam.

Gondold át még egyszer,ok nélkül nem csinálnak ilyet.A teljes tagadás biztos nem segít,valami alapján döntöttek így.Egy őszinte, elismerő, megbánó levél maradt az utolsó esélyed.
gl

HarcosArc
Válasz ivanesz kommentjére
2017. júl. 13. 21:23

Aloha Ivanesz.

Semmi mást, csak 1-2 DOLLÁROS heads up-ot játszottam. Nem lennék felháborodva, és nem osztottam volna meg ezt az üzenetet veletek, ha jogos lenne. A furcsa az az egészben, hogy kértem, hogy indokolják meg, csak kitérő leveleket kapok, nem tudnak megfelelő magyarázatot adni, nekem ez éppen elég ahhoz, hogy tudjam, nem én hibáztam. Ha csalok, nyilván nagyobb összeggel, nagyobb téten. Nem elítélésére vágyom, bár, a Magyarok ebben sikeresek, hanem infót, hogy esetleg valakit így, ezzel a szélhámos cselekedettel találkozott valaki? Kérlek, segítsetek

ACAB1927
Válasz hateAllMss kommentjére
2017. júl. 20. 12:33

Hajrá!

A mai napon nincs?

ria05
2017. júl. 20. 12:39

késő délután lesz elérhető a promó

Élő ügyfélszolgálat