sztalin
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. jan. 2. 12:11

az igen

Esox lucius
2018. jan. 2. 13:35

Jól értem hogy ezek reggel hétkor inditották ujra a versenyeket?

sztalin
2018. jan. 2. 13:53

nem, az összeset törlik ami 7 előtt indulna

CsabiST
2018. jan. 2. 14:44

Jó ez a kliens :D

LallerPsProHungarian
2018. jan. 2. 15:28

ez a party promóció vicc direkt mindig annyi pontot adott hogy ne kapjak visszatérítést meg van ez is játszva azt hiszi ezzel odacsábít bárkit is...

Tony9
2018. jan. 2. 18:21

Titeket beléptet ez a nyomorult szoftver ? Rákattintok, h belépés, üdvözöl aztán mégsem léptet be. Régen is volt már ilyen, mivel ez egy fos, de most a tizedik próbálkozásra sem sikerül.

RegGeri
Válasz Tony9 kommentjére
2018. jan. 2. 18:25

Titeket beléptet ez a nyomorult szoftver ? Rákattintok, h belépés, üdvözöl aztán mégsem léptet be. Régen is volt már ilyen, mivel ez egy fos, de most a tizedik próbálkozásra sem sikerül.

Nem. "Connecting to server..." az üzenet. Hulladék ez a Party, ahogy van. És még ők akarnak piacvezetők lenni!

julia_contador
2018. jan. 3. 9:59

Tudom, hogy nagyon noob a kérdés, de még csak most kezdtem partyn játszani. Hol van a "kedvencekhez adás" gomb (főleg versenyeknél érdekel)? Kerestem én mindenhol de semmi. A torna filterek annyira rosszak, hogy csak ebben látnám a kiutat, hogy ne kelljen kiguvvadt szemmel keresgélnem a 10centes kvalik között.. :)
Valaki nem vágja? Köszi!

ivanesz
Válasz julia_contador kommentjére
2018. jan. 3. 13:25

Tudom, hogy nagyon noob a kérdés, de még csak most kezdtem partyn játszani. Hol van a "kedvencekhez adás" gomb (főleg versenyeknél érdekel)? Kerestem én mindenhol de semmi. A torna filterek annyira rosszak, hogy csak ebben látnám a kiutat, hogy ne kelljen kiguvvadt szemmel keresgélnem a 10centes kvalik között.. :)
Valaki nem vágja? Köszi!

Ha megtaláltad feltétlen írd meg ,én évek óta keresem:)

iKeksz
2018. jan. 18. 16:59

Hello,

valaki használ partycaptiont vagy a party-toolst? Nekem arra kéne, hogy meg tudjam növelni a zsetonszámok nagyságát, mert megvakulok, ha azokat a kis szarokat kell néznem! Melyik oldja meg a problémám?

Élő ügyfélszolgálat