az igen
Jól értem hogy ezek reggel hétkor inditották ujra a versenyeket?
nem, az összeset törlik ami 7 előtt indulna
Jó ez a kliens :D
ez a party promóció vicc direkt mindig annyi pontot adott hogy ne kapjak visszatérítést meg van ez is játszva azt hiszi ezzel odacsábít bárkit is...
Titeket beléptet ez a nyomorult szoftver ? Rákattintok, h belépés, üdvözöl aztán mégsem léptet be. Régen is volt már ilyen, mivel ez egy fos, de most a tizedik próbálkozásra sem sikerül.
Titeket beléptet ez a nyomorult szoftver ? Rákattintok, h belépés, üdvözöl aztán mégsem léptet be. Régen is volt már ilyen, mivel ez egy fos, de most a tizedik próbálkozásra sem sikerül.
Tudom, hogy nagyon noob a kérdés, de még csak most kezdtem partyn játszani. Hol van a "kedvencekhez adás" gomb (főleg versenyeknél érdekel)? Kerestem én mindenhol de semmi. A torna filterek annyira rosszak, hogy csak ebben látnám a kiutat, hogy ne kelljen kiguvvadt szemmel keresgélnem a 10centes kvalik között.. :)
Valaki nem vágja? Köszi!
Tudom, hogy nagyon noob a kérdés, de még csak most kezdtem partyn játszani. Hol van a "kedvencekhez adás" gomb (főleg versenyeknél érdekel)? Kerestem én mindenhol de semmi. A torna filterek annyira rosszak, hogy csak ebben látnám a kiutat, hogy ne kelljen kiguvvadt szemmel keresgélnem a 10centes kvalik között.. :)
Valaki nem vágja? Köszi!
Hello,
valaki használ partycaptiont vagy a party-toolst? Nekem arra kéne, hogy meg tudjam növelni a zsetonszámok nagyságát, mert megvakulok, ha azokat a kis szarokat kell néznem! Melyik oldja meg a problémám?