Aenima
Válasz kacsa1st kommentjére
2018. jan. 25. 16:45

Ezt nem is tudtam. Köszi h megosztottad ;)
Viszont igencsak körülményes megoldásnak tűnik, de sok asztalon játszóknak biztos jó.

Szívesen. Ha még nincsen semmi mentett note a játékosról, akkor 1 billentyű karaktert be kell szúrni oda (a label nem elég), azért, h később szerepeljen a "Notes" file-ban a nick és lehessen utólag írni hozzá, mert különben nem hozza fel. Amúgy ez egy sima txt. file, szóval bármivel megnyitható, üres lap. Nem túl komfortos ez így, de a session szintű hud miatt szerintem eléggé fontos jegyzetelni.

ivanesz
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. jan. 25. 16:55

Nincs az az érzésetek h a lowstakes MTT-k 5-22$ regfesztek a többi teremhez képest? Persze a regfeszt idézőjeles de a többi teremhez képest kellemetlen a reg/bot fish arány?

nincs

gl

Ascent888
Válasz Ascent888 kommentjére
2018. jan. 29. 23:20

Sziasztok,

van olyan ingyenesen elérhető megoldás(skin, vagy segédprogram), amivel a HU-ban nem két oldalt ülnek az ellenfelek, hanem fent és lent?

A különböző skinek fotói 6max és fullring asztalokról vannak, ami alapján nem derül ki, hogy adott skinnél változik e az "ülésrendezés".

Tehát, ismer valaki megoldást?

castor11
2018. jan. 30. 14:33

A különböző skinek fotói 6max és fullring asztalokról vannak, ami alapján nem derül ki, hogy adott skinnél változik e az "ülésrendezés".

Tudtommal nincs ilyen. Legalábbis én még sehol nem találkoztam ilyen lehetőséggel.

kacsa1st
2018. jan. 31. 9:25

elforgatható monitor ;)

musli25
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. febr. 1. 20:51

Nekem meghalt a terem.
Nem tölti be asztalokat stb.
Másnak megy?

Masters800
Válasz musli25 kommentjére
2018. febr. 1. 21:00

Nekem meghalt a terem.
Nem tölti be asztalokat stb.
Másnak megy?

Itt tökéletes.

ria05
2018. febr. 1. 22:03

Bwin is bexart. A versenyem áll minimum fél órája, de közbe is volt behalás.

Masters800
Válasz ria05 kommentjére
2018. febr. 1. 22:14

Bwin is bexart. A versenyem áll minimum fél órája, de közbe is volt behalás.

Itt még mindig jó,az nem lehet hogy csak bwin szarakszik?

ria05
2018. febr. 1. 22:51

Egy skin mind2, de csak bizonyos versenyek állnak. Van ami fut. De nem várok kilèptem, ìgy is itm már. Majd reggel megnèzem

Élő ügyfélszolgálat