Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
musli25
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. febr. 1. 23:19

Nekem megjavult.
Mondjuk kellet 10perc hozzá.

ria05
2018. febr. 2. 9:18

Reggel nyitottam a Bwint, hogy megnézzem mennyit nyertem és mikor estem ki. Erre a versenyem még mindig áll, lol.

Masters800
2018. febr. 2. 20:14

Cashen hogy tudok beállítani hogy ne mutassa automatikusan a dobott kezet?Ezt bepipáltam,de így se csinálja.

Tony9
Válasz Masters800 kommentjére
2018. febr. 3. 0:33

Cashen hogy tudok beállítani hogy ne mutassa automatikusan a dobott kezet?Ezt bepipáltam,de így se csinálja.

Van úgy, hogy bevan állítva jól a lobbiban, mégis pár asztalnál elállítódik, merthát egy fos a szoftver. Ilyenkor csináld azt, hogy az asztalnál beállítod bal alul az ültess ki alatt, hogy alkalmazza az összes asztalnál amit kiválasztassz, pl hogy kiülsz vagy ne mutassa a lapokat. Majd ugyancsak itt, ettől balra beikszeled, hogy dobott lapok elrejtése. Ezután állítsd vissza, hogy ne alkalmazza a kiválasztásaidat minden asztalnál, mert problémás lehet ha csak 1, és nem az összes asztaltól akarsz kiülni.

Masters800
2018. febr. 6. 8:54

Ezt tegnap kaptam:

ivanesz
Válasz Masters800 kommentjére
2018. febr. 6. 10:37

Ezt tegnap kaptam:

Jó lesz ez,az akarat megvan!Aztán meglátjuk...

Masters800
2018. febr. 8. 20:46

Na már tesztelnek az új versenyeket:új versenyeket vezettek be, több időpontba indulnak jó versenyek és többféle vakemelkedés is van.

Tony9
2018. febr. 22. 19:32

Tök jó, végre frissítettek az asztal kinézetén, és szarabbra csinálták mint előtte.:D Meg új elemi hibák vannak, pl pakli szinénél a legegyszerűbb verziónál (regek kb 99%-a ezt használja) csak 2 szinű a pakli, nem 4 mint eddig, LOL. Buktam is egy szép potot mire feltűnt. Szóval használhatom az egyes paklit amit úgy kell néznem, hogy majd megvakulok. Köszönjük partypoker a mégszarabb szoftvert, gogo trónfosztásra fel !!

szroli
2018. febr. 22. 19:42

A trónfosztás messze van nekik.

ivanesz
Válasz Tony9 kommentjére
2018. febr. 23. 17:01

tök jó, végre frissítettek az asztal kinézetén, és szarabbra csinálták mint előtte.:d meg új elemi hibák vannak, pl pakli szinénél a legegyszerűbb verziónál (regek kb 99%-a ezt használja) csak 2 szinű a pakli, nem 4 mint eddig, lol. Buktam is egy szép potot mire feltűnt. Szóval használhatom az egyes paklit amit úgy kell néznem, hogy majd megvakulok. Köszönjük partypoker a mégszarabb szoftvert, gogo trónfosztásra fel !!

szerintem meg qurva jó lett!:)

gl

Élő ügyfélszolgálat