Nekem megjavult.
Mondjuk kellet 10perc hozzá.
Reggel nyitottam a Bwint, hogy megnézzem mennyit nyertem és mikor estem ki. Erre a versenyem még mindig áll, lol.
Cashen hogy tudok beállítani hogy ne mutassa automatikusan a dobott kezet?Ezt bepipáltam,de így se csinálja.
Cashen hogy tudok beállítani hogy ne mutassa automatikusan a dobott kezet?Ezt bepipáltam,de így se csinálja.
Ezt tegnap kaptam:
Ezt tegnap kaptam:
Na már tesztelnek az új versenyeket:új versenyeket vezettek be, több időpontba indulnak jó versenyek és többféle vakemelkedés is van.
Tök jó, végre frissítettek az asztal kinézetén, és szarabbra csinálták mint előtte.:D Meg új elemi hibák vannak, pl pakli szinénél a legegyszerűbb verziónál (regek kb 99%-a ezt használja) csak 2 szinű a pakli, nem 4 mint eddig, LOL. Buktam is egy szép potot mire feltűnt. Szóval használhatom az egyes paklit amit úgy kell néznem, hogy majd megvakulok. Köszönjük partypoker a mégszarabb szoftvert, gogo trónfosztásra fel !!
A trónfosztás messze van nekik.
tök jó, végre frissítettek az asztal kinézetén, és szarabbra csinálták mint előtte.:d meg új elemi hibák vannak, pl pakli szinénél a legegyszerűbb verziónál (regek kb 99%-a ezt használja) csak 2 szinű a pakli, nem 4 mint eddig, lol. Buktam is egy szép potot mire feltűnt. Szóval használhatom az egyes paklit amit úgy kell néznem, hogy majd megvakulok. Köszönjük partypoker a mégszarabb szoftvert, gogo trónfosztásra fel !!