sziasztok,
csak a pt4 jó ebbe a terembe, h lássak normális hud-ot?
Itt csak az aktuális sessionről látsz hudot, ha nagyobb igényeid vannak akkor szívás..
igen azt tudom, de a pt sem jó?
Sziasztok,
a most futó "Mega" szatelitek rendkívül overlayesek. Ami viszont érthetetlen, hogy van amelyikre nem enged regisztrálni - pl a 20:10-kor kezdődő 11$-os 250db garantált 109-esre. Inaktív a register gomb. Ha másnál is ez van, akkor nem csoda a kevés játékos. Ennek mi oka lehet?
szerk:
azért nem engedett, mert regisztrálva voltam már tegnapról, elnézést. Ugyanakkor, ekkora láma nem vagyok, nem volt lehetőség a leregisztrálásra, nem derült ki a lobbiból.., csak így hogy megnyílt az asztal. "Registering" volt a gombra írva, ami inaktív volt.:confused::o
másnál is szórakozik a partypoker? vagy be sem enged vagy kiléptet
sziasztok
ezekre a mega szatokra csak en kapok kuponokat? :D mar vagy 3x kaptam 1.1$ , 2.2$ , 5,5$ és 11$-os ticketet...
törpiszörpi : nálam eddig okés a terem
én is kapok 6 napja minden nap...csak sosem enged bejutni.. jól ki van ez találva :D :))
én is kapok 6 napja minden nap...csak sosem enged bejutni.. jól ki van ez találva :D :))
Nekem tegnap óta időnként szarakodik, mintha elmenne a net, de közben máshol semmi gond nincs. Próbáltam másik géppel és mobilnettel is, de nincs változás. Furcsa lenne, ha ez egyedi gond lenne.
Ilyenkor azonnal sit outra rak, sokszor látom még a történést is. Kissé tanácstalan vagyok mi a gond, mert mások nem írtak erről.
nekem is ugyanez volt igaz csak 10 percig.. szóval egy szavam sem lehet