Tony9
Válasz zavoka kommentjére
2018. ápr. 8. 3:27

sziasztok,

csak a pt4 jó ebbe a terembe, h lássak normális hud-ot?

Itt csak az aktuális sessionről látsz hudot, ha nagyobb igényeid vannak akkor szívás..

zavoka
Válasz Tony9 kommentjére
2018. ápr. 8. 11:09

Itt csak az aktuális sessionről látsz hudot, ha nagyobb igényeid vannak akkor szívás..

igen azt tudom, de a pt sem jó?

kacsa1st
Válasz zavoka kommentjére
2018. ápr. 8. 11:45

igen azt tudom, de a pt sem jó?

Szia!

A HM2 működik frankón. Gondolom a pt4 is, de azt nem használom.

Ascent888
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. ápr. 8. 20:05

Sziasztok,

a most futó "Mega" szatelitek rendkívül overlayesek. Ami viszont érthetetlen, hogy van amelyikre nem enged regisztrálni - pl a 20:10-kor kezdődő 11$-os 250db garantált 109-esre. Inaktív a register gomb. Ha másnál is ez van, akkor nem csoda a kevés játékos. Ennek mi oka lehet?

szerk:
azért nem engedett, mert regisztrálva voltam már tegnapról, elnézést. Ugyanakkor, ekkora láma nem vagyok, nem volt lehetőség a leregisztrálásra, nem derült ki a lobbiból.., csak így hogy megnyílt az asztal. "Registering" volt a gombra írva, ami inaktív volt.:confused::o

törpiszörpi
2018. ápr. 9. 17:38

másnál is szórakozik a partypoker? vagy be sem enged vagy kiléptet

wityuakqj10
2018. ápr. 9. 18:38

sziasztok
ezekre a mega szatokra csak en kapok kuponokat? :D mar vagy 3x kaptam 1.1$ , 2.2$ , 5,5$ és 11$-os ticketet...
törpiszörpi : nálam eddig okés a terem

törpiszörpi
2018. ápr. 9. 19:38

én is kapok 6 napja minden nap...csak sosem enged bejutni.. jól ki van ez találva :D :))

wityuakqj10
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. ápr. 9. 19:53

én is kapok 6 napja minden nap...csak sosem enged bejutni.. jól ki van ez találva :D :))

multkor sikerult nyernem 530$-os kupont, a versenyen 190/22 lettem +830$-ért, eddigi legnagyobb nyeremenyem :D volt 1 kis ido, mikor a balomon ult Patrick Leonard, majdnem behugyoztam, nem szoktam en ilyen teteken jatszani :D
a kiesesemkor pre allin voltunk ketten, nalam QQ, masiknal KQ, flop Kxx
maradt 300-400k , ismet QQ, pre allin, egy call KJval, flop Kxxx ezek azert fajtak, de ilyen a poker, legalabb nyertem :D

chaab
2018. ápr. 9. 22:11

Nekem tegnap óta időnként szarakodik, mintha elmenne a net, de közben máshol semmi gond nincs. Próbáltam másik géppel és mobilnettel is, de nincs változás. Furcsa lenne, ha ez egyedi gond lenne.
Ilyenkor azonnal sit outra rak, sokszor látom még a történést is. Kissé tanácstalan vagyok mi a gond, mert mások nem írtak erről.

törpiszörpi
2018. ápr. 9. 23:28

nekem is ugyanez volt igaz csak 10 percig.. szóval egy szavam sem lehet

Élő ügyfélszolgálat