iKeksz
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. ápr. 10. 1:53

Nekem is volt minden, állandó reconnect, aztán volt, hogy nem töltött be a versenynaptár, aztán kiírta, hogy nincs is verseny..., de volt olyan is, hogy a login felület maradt fehér. Erőltetni kell vagy újraindítani a gépet, vmelyikkel menni fog.

Esox lucius
2018. ápr. 10. 16:17

üdv. csak nálam nem tölti be a party semmilyen weboldalát?

torzon
Válasz Esox lucius kommentjére
2018. ápr. 12. 16:05

Kaptam sat ticketet, ami holnap reggel jár le.
Ha beregelek egy holnapi satra akkor is lejár a jegyem?

feri78
Válasz torzon kommentjére
2018. ápr. 12. 16:14

akkor nem

Masters800
2018. ápr. 13. 16:58

Elky partypoker pro lett.

Tomi_Grin
2018. ápr. 21. 4:12

Pokerakademia akademia500 regisztrációs befizetesi határidő

Sziasztok.
Ha az oldalon keresztül regisztrálok a PartyPoker-re, és beirom az akademia500 kódot, menyi időm van hogy megejtsem az első befizetest hogy élni tudják a promocioval?
Vagy nincs ilyen határ?
Koszi.

Laller85
2018. ápr. 30. 21:39

Sziasztok! A partyn ill bet365 teremben is játszottam Ausztriából, viszont, most hogy hazajöttem Mo-ra, egyik weboldal sem jön be, mi ennek az oka? Azt az üzenetet kapom, hogy : Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz.
Ennek oka az lehet, hogy a webhely elavult, vagy nem biztonságos TLS biztonsági beállításokat használ. Ha ez nem szűnik meg, forduljon a webhely tulajdonosához

Köszi a segítséget!

ivanesz
Válasz Laller85 kommentjére
2018. ápr. 30. 22:09

Sziasztok! A partyn ill bet365 teremben is játszottam Ausztriából, viszont, most hogy hazajöttem Mo-ra, egyik weboldal sem jön be, mi ennek az oka? Azt az üzenetet kapom, hogy : Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz.
Ennek oka az lehet, hogy a webhely elavult, vagy nem biztonságos TLS biztonsági beállításokat használ. Ha ez nem szűnik meg, forduljon a webhely tulajdonosához

Köszi a segítséget!

https://hu.partypoker10001.com/

gl

Laller85
Válasz ivanesz kommentjére
2018. máj. 1. 16:21

Köszi Ivanesz! Műxik:) Érdekes mert a gugli.hu hu.partypoker.com ot dob ki...az általad említettet nem!

Whatisupguys
2018. máj. 4. 14:44

Rake race pénzek mikor kerülnek kifizetésre? Számlán lesznek jóvá írva vagy külön fel kell venni a kapcsolatot az adminnal és skrill/netelleren lesz utalás?

Élő ügyfélszolgálat