Nekem is volt minden, állandó reconnect, aztán volt, hogy nem töltött be a versenynaptár, aztán kiírta, hogy nincs is verseny..., de volt olyan is, hogy a login felület maradt fehér. Erőltetni kell vagy újraindítani a gépet, vmelyikkel menni fog.
üdv. csak nálam nem tölti be a party semmilyen weboldalát?
Kaptam sat ticketet, ami holnap reggel jár le.
Ha beregelek egy holnapi satra akkor is lejár a jegyem?
akkor nem
Elky partypoker pro lett.
Pokerakademia akademia500 regisztrációs befizetesi határidő
Sziasztok.
Ha az oldalon keresztül regisztrálok a PartyPoker-re, és beirom az akademia500 kódot, menyi időm van hogy megejtsem az első befizetest hogy élni tudják a promocioval?
Vagy nincs ilyen határ?
Koszi.
Sziasztok! A partyn ill bet365 teremben is játszottam Ausztriából, viszont, most hogy hazajöttem Mo-ra, egyik weboldal sem jön be, mi ennek az oka? Azt az üzenetet kapom, hogy : Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz.
Ennek oka az lehet, hogy a webhely elavult, vagy nem biztonságos TLS biztonsági beállításokat használ. Ha ez nem szűnik meg, forduljon a webhely tulajdonosához
Köszi a segítséget!
Sziasztok! A partyn ill bet365 teremben is játszottam Ausztriából, viszont, most hogy hazajöttem Mo-ra, egyik weboldal sem jön be, mi ennek az oka? Azt az üzenetet kapom, hogy : Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz.
Ennek oka az lehet, hogy a webhely elavult, vagy nem biztonságos TLS biztonsági beállításokat használ. Ha ez nem szűnik meg, forduljon a webhely tulajdonosához
Köszi a segítséget!
Köszi Ivanesz! Műxik:) Érdekes mert a gugli.hu hu.partypoker.com ot dob ki...az általad említettet nem!
Rake race pénzek mikor kerülnek kifizetésre? Számlán lesznek jóvá írva vagy külön fel kell venni a kapcsolatot az adminnal és skrill/netelleren lesz utalás?