Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. jan. 10. 16:35

Kedves partypoker játékosok!

Az előző havi exkluzív akadémiás race és az előző havi exkluzív akadémiás chase nyeremények kifizetése hétfőre várható.

Sok szerencsét mindenkinek januárban is.

Admin
2020. jan. 13. 10:07

partypoker MILLION versenyen induló akadémiások!

Ma délig várjuk az igényeitek leadását az ingyen $22-os jegyért (promóciós leírás itt - csak akadémiás játékosoknak él!)

Admin
2020. jan. 13. 13:17

Akadémiás partypoker játékosok figyelem!

Az előző havi promóciók után járó nyeremények ma 13:30 körül jóváírásra kerülnek! Ellenőrizzétek a számlátokat nyugodtan és jelezzétek ha nem kapjátok meg a nyereményt vagy esetleg rossz összeget kaptok!

És ne feledjétek, januárban még nagyobb race-cel megyünk tovább ÉS EZZEL PÁRHUZAMOSAN tovább fut a 10-15%-os chase is!

Januári promóció a partypokeren akadémiás játékosoknak >>

A legjobb deal garanciánk természetesen most is él, jelezzétek ha ennél jobb dealt találnátok és kimatekozzuk hogy biztosan nálunk járjatok a legjobban!

Masters800
2020. jan. 20. 17:24

Ma az új frissítéssel bejöttek a deepstack és turbo cash asztalok, hangyányi forgalommal.

latnok03
Válasz Masters800 kommentjére
2020. jan. 20. 18:55

Fast forwad

sziasztok, azt szeretném tudni ki tudom-e kapcsolni a cash fast forwald asztalnál a csevegés( nem tudom pontosan hogy hívják) ablakot, bezárom de a következő asztalnál újra feljön?

bubo_rake
2020. jan. 20. 19:10

jó ez a partypoker
mikor már az összes asztalhoz beülltem, kb 15 tour ledob és nem lehet csatlakozni hozzá

latnok03
2020. jan. 20. 19:11

igen, én is most tapasztalom ugyanezt

bubo_rake
Válasz latnok03 kommentjére
2020. jan. 20. 19:15

igen, én is most tapasztalom ugyanezt

a live chat is nagyon live

Tony9
Válasz latnok03 kommentjére
2020. jan. 20. 19:15

Csak szokás szerint retek a szoftver, semmi új. Mind1, vannak jó akadémiás promók, ha esetleg 5000 dollár+ rakeltek...

bubo_rake
Válasz Tony9 kommentjére
2020. jan. 20. 19:17

Csak szokás szerint retek a szoftver, semmi új. Mind1, vannak jó akadémiás promók, ha esetleg 5000 dollár+ rakeltek...

annak se örülök, ha lemákolnak, de hogy a terem használhatatlansága miatt úszik el a pénzem, az különösen bosszantó
agyon lehetnek terhelve a serverek, hétfőn késő délután - csúcsidő.
ezt a hulladékot

Élő ügyfélszolgálat