net van, partypokerre nem tudok csatlakozni szintén
Twitteren irtak, hogy szervergond van es dolgoznak az ugyon
Hihetetlen,hogy állandóan ez a probléma náluk.
Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Megvannak a januári exkluzív promóciók részletei, a race-t $12,000-os összdíjazással folytatjuk ÉS MELLETTE továbbra is fut a 10-15%-os chase is! Hamarosan jönnek majd a részletek cikkben is.)
partypoker - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával! - 2020 január
A decemberi race-t és chase-t egy beragadt report miatt nem tudtuk még frissíteni, ezért nem láttok új eredményt karácsony óta. Rajta vagyunk az ügyön, reméljük ma megoldódik és kapunk friss adatokat.
Türelmeteket kérjük.
BUÉK
A decemberi race-t és chase-t egy beragadt report miatt nem tudtuk még frissíteni, ezért nem láttok új eredményt karácsony óta. Rajta vagyunk az ügyön, reméljük ma megoldódik és kapunk friss adatokat.
Türelmeteket kérjük.
BUÉK
Sziasztok,
van 1k live pénzem. Létezik bármiféle mód az élő versenyen kívüli felhasználására? Bármilyen megoldás szóbajöhet..., bár úgy rémlik, hogy nem lehetséges átruházni.
Egy másik kérdés; szeptemberben fog lejárni és nem egyértelmű, hogy legkésőbb szeptemberi versenyre lehet e felhasználni, vagy esetleg a lejárat előtt is el lehet még vásárolni egy akár hónapokkal a lejárat után következő versenyre - ami szerepel a naptárban? Nem nagyon van időm sehová sem kiutazni - de ha muszáj, akkor mindenképpen jobb lenne jövőre felhasználni.
Partypoker millionra tudsz venni jegyet partypokerlive.com-on
Woow, ennek nagyon örülök, köszönöm! :)
Nem tudom, hogy rögtön volt e erre lehetőség, de talán csak az overlayes versenyek miatt döntöttek így. Innentől eltolom itt - igaz, nem tudom teljesen eljátszani (az 1050-et), ha csak a 215-ös versenyre érvényes(a 22-esre nem), így 190 bent marad, de ezzel is kiegyezem.:)
update: visszaolvastam és ugyanaz a problémám, mint Tompikának (2019. 12. 26., 14:16 hsz).. Tényleg nincs már sat - amivel nekem elegendő lett volna 25-öt gyűjteni még, így gyakorlatilag sehol sem lehet a 215-nél kevesebb livepénzt felhasználni az élő versenyen kívül.
Woow, ennek nagyon örülök, köszönöm! :)
Nem tudom, hogy rögtön volt e erre lehetőség, de talán csak az overlayes versenyek miatt döntöttek így. Innentől eltolom itt - igaz, nem tudom teljesen eljátszani (az 1050-et), ha csak a 215-ös versenyre érvényes(a 22-esre nem), így 190 bent marad, de ezzel is kiegyezem.:)
update: visszaolvastam és ugyanaz a problémám, mint Tompikának (2019. 12. 26., 14:16 hsz).. Tényleg nincs már sat - amivel nekem elegendő lett volna 25-öt gyűjteni még, így gyakorlatilag sehol sem lehet a 215-nél kevesebb livepénzt felhasználni az élő versenyen kívül.