Akadémiás partypoker játékosok figyelem - Márciusban is elérhető lesz partypokeres ajánlatunk!
Március a partypokeren:
Tényleg eldobom az agyam!!
Minden teremben szórakoznak valamivel. Oké, legyen a party a fő termem. be is köttettem, juhú! A mai nap folyamán hat db spint játszottam (volna), ebből négy!! beülőt eltüntettek úgy, hogy nem nyílt meg az asztalom. Írtam, de válaszra nem igazán méltatnak. Van olyan terem, ahol nincs ****kodás?
Ja, és ha esetleg valaki azt írná, hogy az én gépemben van a hiba: Hétfőn és szerdán lepörgettem kb. 100-100 spint, akkor (úgy láttam) nem volt probléma, hiszen hármas blokkokban játszottam, minden asztal megnyílt.
*próbáltam mégegyet, utoljára,negatív
Tényleg eldobom az agyam!!
Minden teremben szórakoznak valamivel. Oké, legyen a party a fő termem. be is köttettem, juhú! A mai nap folyamán hat db spint játszottam (volna), ebből négy!! beülőt eltüntettek úgy, hogy nem nyílt meg az asztalom. Írtam, de válaszra nem igazán méltatnak. Van olyan terem, ahol nincs ****kodás?
Ja, és ha esetleg valaki azt írná, hogy az én gépemben van a hiba: Hétfőn és szerdán lepörgettem kb. 100-100 spint, akkor (úgy láttam) nem volt probléma, hiszen hármas blokkokban játszottam, minden asztal megnyílt.
*próbáltam mégegyet, utoljára,negatív
Sziasztok! olyan kérdésem lenne ha valaki nyer a partypokeren pl élőverseny csomagot.. azt el lehet adni?
Régebben ellehetett adni.
Gondolom most is így van.
igen? és hogyan?
A spines handeket melyik tracker tudja rendesen importálni? A PT4 csak a cg handeket viszi, sng/mtt-re teljesen hülyeségeket ír.
A februári 12 ezer dollár összdíjazású rake race és a rake chase végeredményeit a héten frissítjük, türelmeteket addig is köszönjük!
Skrill probléma
Sziasztok! Szeretnék befizetni a terembe SKRILL-en keresztül. Jó ideje nem játszottam már itt és most próbáltam az utalást, de azt írja, hogy a náluk már korábban regisztrált SKRILL számláról kezdeményezzem a befizetést.
Lehetséges, hogy réges rég egy másikról intéztem, de azóta új van.
Ilyenkor mi a megoldás, hogy tudjak SKRILL-en keresztül utalni?
Ezek a ****kalapok most kajak megszüntették a várólista opciót ? Ezekután most hogy ? Elmennek ezek a jó k..... .....ba !