Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. febr. 21. 14:12

Akadémiás partypoker játékosok figyelem - Márciusban is elérhető lesz partypokeres ajánlatunk!

Március a partypokeren:

[*]10-15%-os exkluzív cash race (csak ha tőlünk regisztrálsz)
    [*]$12.000 Exkluzív Race (szintén csak Akadémiásoknak)
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

Ez a promóció kiemelkedő és él rá a legjobb deal garanciánk! - Amennyiben ennél jobbat találsz, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt!

Nincs még partypokeres számlád? Itt tudsz regisztrálni egyet >>

Már van számlád, de nem akadémiás és mégis szeretnél részt venni a promócióban? Kattints ide >>

Izékebigyó
2020. febr. 24. 14:14

Tényleg eldobom az agyam!!

Minden teremben szórakoznak valamivel. Oké, legyen a party a fő termem. be is köttettem, juhú! A mai nap folyamán hat db spint játszottam (volna), ebből négy!! beülőt eltüntettek úgy, hogy nem nyílt meg az asztalom. Írtam, de válaszra nem igazán méltatnak. Van olyan terem, ahol nincs ****kodás?

Ja, és ha esetleg valaki azt írná, hogy az én gépemben van a hiba: Hétfőn és szerdán lepörgettem kb. 100-100 spint, akkor (úgy láttam) nem volt probléma, hiszen hármas blokkokban játszottam, minden asztal megnyílt.

*próbáltam mégegyet, utoljára,negatív

banoster
Válasz Izékebigyó kommentjére
2020. febr. 24. 14:47

Tényleg eldobom az agyam!!

Minden teremben szórakoznak valamivel. Oké, legyen a party a fő termem. be is köttettem, juhú! A mai nap folyamán hat db spint játszottam (volna), ebből négy!! beülőt eltüntettek úgy, hogy nem nyílt meg az asztalom. Írtam, de válaszra nem igazán méltatnak. Van olyan terem, ahol nincs ****kodás?

Ja, és ha esetleg valaki azt írná, hogy az én gépemben van a hiba: Hétfőn és szerdán lepörgettem kb. 100-100 spint, akkor (úgy láttam) nem volt probléma, hiszen hármas blokkokban játszottam, minden asztal megnyílt.

*próbáltam mégegyet, utoljára,negatív

Szia! Szóltam a supportunknak, írj rájuk valamelyik chaten.

HeroCallNogood
2020. febr. 24. 18:10

Sziasztok! olyan kérdésem lenne ha valaki nyer a partypokeren pl élőverseny csomagot.. azt el lehet adni?

szroli
2020. febr. 25. 6:05

Régebben ellehetett adni.
Gondolom most is így van.

HeroCallNogood
2020. febr. 25. 7:05

igen? és hogyan?

Fonodo_villamos
2020. márc. 3. 18:54

A spines handeket melyik tracker tudja rendesen importálni? A PT4 csak a cg handeket viszi, sng/mtt-re teljesen hülyeségeket ír.

Admin
2020. márc. 4. 16:54

A februári 12 ezer dollár összdíjazású rake race és a rake chase végeredményeit a héten frissítjük, türelmeteket addig is köszönjük!

Maggario
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 4. 19:01

Skrill probléma

Sziasztok! Szeretnék befizetni a terembe SKRILL-en keresztül. Jó ideje nem játszottam már itt és most próbáltam az utalást, de azt írja, hogy a náluk már korábban regisztrált SKRILL számláról kezdeményezzem a befizetést.
Lehetséges, hogy réges rég egy másikról intéztem, de azóta új van.
Ilyenkor mi a megoldás, hogy tudjak SKRILL-en keresztül utalni?

Tony9
2020. márc. 5. 10:55

Ezek a ****kalapok most kajak megszüntették a várólista opciót ? Ezekután most hogy ? Elmennek ezek a jó k..... .....ba !

Élő ügyfélszolgálat