Ezek a ****kalapok most kajak megszüntették a várólista opciót ? Ezekután most hogy ? Elmennek ezek a jó k..... .....ba !
Más sem látja a várólista opciót sehol ? Amúgy jól kicsesztek magukkal, már most kb fele akkora a forgalom. Kinek van kedve egyenként beülni, lesni az asztalokat mikor üresednek meg.
Látom jó rég jártál náluk :)
Mi a fene ez a felbukkanó nyúl, meg a gyémánt, az asztal jobb alsó sarkában?? Tegnap még nem volt, ma találkoztam vele először cashgame-ben. Csak annyi, hogy megmutatja a leosztandó lapokat dobás után? érdekes újítás
Egy teremről beszélünk? Évek óta itt vagyok, tegnap még volt várólista, ma tűnt el.
A februári partypokeres race-ünk és chase-ünk végeredményei immáron elérhetők, a nyeremények jövő hét folyamán kerülnek majd jóváírásra.
$12.000 Exkluzív Race március>>>
10-15% Exkluzív Chase március>>>
Helló!
Toltam egy cash sessiont. Honnan és hogyan tudnám letölteni a HH-mat utólag? Illetve mi eszi meg?
Próbáltam letölteni azonnal session után, aztán importálni h2n-nel, de sehol semmi...
Előre is köszönöm!
Szia! 24 órának el kell telnie, szóval ha ma játszottál holnap fogod tudni letölteni. txt file-t fogsz kapni, HM2 megeszi viszont kérdés mennyire lesz pontos. Én ahogy észrevettem Spinnél teljes hülyeségeket ír mind BI mind EV tekintetében.
A februári nyeremények ma jóváírásra kerültek a partypoker számláitokon. Februárban 25 358 dollárt osztottunk szét köztetek. Mindenkinek gratulálunk a nyereményéhez!
Mi a fene ez a felbukkanó nyúl, meg a gyémánt, az asztal jobb alsó sarkában?? Tegnap még nem volt, ma találkoztam vele először cashgame-ben. Csak annyi, hogy megmutatja a leosztandó lapokat dobás után? érdekes újítás