Flocati
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. márc. 15. 19:53

Engem az a része bosszant, hogy nem tudom legrindelni azt a mennyiséget, hogy meglegyen az 5 rakeback. :/ Vajon ha írok a support-nak akkor nem veszik el az e heti raket?

csiga666
2020. márc. 23. 22:04

Sziasztok!
Van arra bármi mód, hogy a tournament historyt "kinyerjem" a kliensből? A HH oké, be is tudom importálni, viszont semmilyen mtt eredmény nem jelenik meg HM3-ban.

Admin
2020. márc. 25. 16:24

Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Áprilisban még nagyobb lesz az exkluzív akadémiás partypoker race összdíjazása: $15,000-t osztunk majd szét a race-en és még egy kisebb összegű ($1000-$1500) hand race is várható extrában! A 10-15%-os chase is folytatódik, mindkét promóció egyszerre fut majd továbbra is!

Ezért éri meg akadémiásnak lenni! Az áprilisi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!

Részletek hamarosan.

partypoker terembemutató és regisztráció >>

partypoker április - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]10-15%-os exkluzív rake chase (csak ha tőlünk regisztrálsz)
    [*]$15,000 Exkluzív Race + $1000-$1500 hand race is várható
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Rudi8
2020. márc. 30. 6:45

Sziasztok! Az sng leaderboards ennyi volt? A honlapon nem találom.

Admin
2020. márc. 30. 12:50

Szia!

A partypoker áprilisban is kínál leaderboardokat a SNG játékosoknak, napi 7250 dollár értékben, négy különböző buy-in szinten szétosztva.

Hamarosan részletesen is beszámolunk a partypokeren áprilisban várható központi és exkluzív promóciókról.

og1205
2020. márc. 31. 11:34

Hát azért nagyon úgy tűnik ezzel a szoftverrel még sok a gond....

kacsa1st
Válasz og1205 kommentjére
2020. márc. 31. 12:29

Hát azért nagyon úgy tűnik ezzel a szoftverrel még sok a gond....

több mint 10 éve így megy ez :D

mattack
2020. márc. 31. 21:26

Gondolkodom, hogy kicsit megpróbálkozom a teremben, de annyi helyen olvasom, hogy (még mindig) tele van botokkal, hogy kicsit szkeptikus vagyok. Mit lehet tudni ez ügyben a PartyPokerrel mostanság?

Flocati
Válasz mattack kommentjére
2020. márc. 31. 23:06

Gondolkodom, hogy kicsit megpróbálkozom a teremben, de annyi helyen olvasom, hogy (még mindig) tele van botokkal, hogy kicsit szkeptikus vagyok. Mit lehet tudni ez ügyben a PartyPokerrel mostanság?

Attól függ mit szeretnél játszani szerintem. Alacsony tétes SNG-ken 10 dollárig bezárólag olyanokat látsz, amit biztos ember csinál. :)

Amúgy 2+2-n én is olvastam ezeket a vádakat, és láttam olyan CG hand mennyiségeket, amik nagyon durvák voltak.

mattack
Válasz Flocati kommentjére
2020. márc. 31. 23:08

Attól függ mit szeretnél játszani szerintem. Alacsony tétes SNG-ken 10 dollárig bezárólag olyanokat látsz, amit biztos ember csinál. :)

Amúgy 2+2-n én is olvastam ezeket a vádakat, és láttam olyan CG hand mennyiségeket, amik nagyon durvák voltak.

NL10-NL25 érdekelne főleg. Hogy ezeken valóban botok ellen kell csapni, vagy ez csak konteó? Vagy egyáltalán igazak a pletykák, hogy botfest a Party?

Élő ügyfélszolgálat