Szevasztok! Tegnap azt tapasztaltam, h az 5 dolcsis Spinnél nem lehet rákattintani a Play Now gombra, sötét. A Play Ultra aktív csak, és minden más tét működik. Este aztán lehetett normált játszani, most pedig megint nem. Újraindítás sem segít. Lemaradtam valamiről, ez valami tudatos dolog, vagy simán bug?
Szia, megnéztem nálam se működik.
Sziasztok,
Ilyen jellegű problémák néha előfordulnak elsősorban a terem kliensének frissítését követően. De jellemzően a partypoker gyorsan orvosolni szokta ezeket a hibákat.
Ha hosszabb ideig tapasztaltok hasonló hibát, kérlek jelezzétek felénk az elérhetőségeink egyikén, hogy mihamarabb utánanézhessünk.
Sziasztok! Partynak a HH-kat letöltős mygame oldala nálatok se megy?
Nekem se nyitja meg az oldalt.
Sziasztok,
Kicsit akadozik a mygame aloldal, de többszöri próbálkozás után minket beengedett.
Imádni való ez a partypoker. 2 éve megpróbálta a Stars kliensét lemásolni, de nem jött be...Most a GG skinjét :D Tudnék rá fogadni, hogy ez se fog bejönni...
Imádni való ez a partypoker. 2 éve megpróbálta a Stars kliensét lemásolni, de nem jött be...Most a GG skinjét :D Tudnék rá fogadni, hogy ez se fog bejönni...
Akkor én a szerencsések közé tartozom, nálam frissítés után is maradt a régi a kliens.:)
Ha letöltöd újra akkor szerintem megtapasztalhatod maga a csodát:))