csodapuki
Válasz pokeradmin kommentjére
2021. nov. 12. 14:21

Szevasztok! Tegnap azt tapasztaltam, h az 5 dolcsis Spinnél nem lehet rákattintani a Play Now gombra, sötét. A Play Ultra aktív csak, és minden más tét működik. Este aztán lehetett normált játszani, most pedig megint nem. Újraindítás sem segít. Lemaradtam valamiről, ez valami tudatos dolog, vagy simán bug?

Triton11
Válasz csodapuki kommentjére
2021. nov. 13. 22:42

Szia, megnéztem nálam se működik.

Admin
Válasz Triton11 kommentjére
2021. nov. 16. 16:34

Sziasztok,

Ilyen jellegű problémák néha előfordulnak elsősorban a terem kliensének frissítését követően. De jellemzően a partypoker gyorsan orvosolni szokta ezeket a hibákat.

Ha hosszabb ideig tapasztaltok hasonló hibát, kérlek jelezzétek felénk az elérhetőségeink egyikén, hogy mihamarabb utánanézhessünk.

Flocati
Válasz Admin kommentjére
2021. nov. 22. 22:48

Sziasztok! Partynak a HH-kat letöltős mygame oldala nálatok se megy?

Tony9
2021. nov. 22. 23:38

Nekem se nyitja meg az oldalt.

Admin
Válasz Tony9 kommentjére
2021. nov. 23. 11:29

Sziasztok,

Kicsit akadozik a mygame aloldal, de többszöri próbálkozás után minket beengedett.

iKeksz
2021. nov. 29. 12:06

Imádni való ez a partypoker. 2 éve megpróbálta a Stars kliensét lemásolni, de nem jött be...Most a GG skinjét :D Tudnék rá fogadni, hogy ez se fog bejönni...

Flocati
Válasz iKeksz kommentjére
2021. nov. 29. 22:39

Imádni való ez a partypoker. 2 éve megpróbálta a Stars kliensét lemásolni, de nem jött be...Most a GG skinjét :D Tudnék rá fogadni, hogy ez se fog bejönni...

Nagyon idegesítő ez új skin, Discordon szidják is a regek mint a bokrot. Engem az idegesít a legjobban, hogy nem tudod olyan kicsire állítani az asztalt, hogy ne fedjék egymást. :/

Masters800
2021. nov. 30. 11:27

Akkor én a szerencsések közé tartozom, nálam frissítés után is maradt a régi a kliens.:)

iKeksz
2021. nov. 30. 15:33

Ha letöltöd újra akkor szerintem megtapasztalhatod maga a csodát:))

Élő ügyfélszolgálat