Sziasztok!
A partypoker a finn, a moldáv és az orosz piacról is kivonul a következő hetekben, szabályozási okok miatt. Amint további részleteket megtudunk, jelezzük az oldalon!
A magyar játékosok számára továbbra is elérhető a terem és a $12.000-os race, illetve a 5-15%-os chase is.
Partypoker terembemutató és regisztráció legjobb deal garanciával>>>
Tehát az oroszokat kirakják (maradtak a brazilok, ukránok, angolok hmmm parádés field...), az nft-ket bevezetik... 20 éve háttal ülnek a fehér lovon és így is sz@rásig van a tulajdonosi kör dellával. Felfoghatatlan számomra...
Két furcsa dolgot tapasztaltam ma Party pókeren! A múlt heti visszatérítés annak ellenére nem jött meg, hogy e-mailben azt írták elküldték! Már múlt héten gyanús volt ezért megjegyeztem mennyi pénz van a számlán amikor ki kapcsoltam tegnap éjjel. A másik téma szintén rb-hez kapcsolódik. Néhány versenyemen éjfél után végeztem amit már erre a hétre számolt a visszatérítésbe. A furcsa az hogy éjjel ez látszott is , de mostanra eltűnt és 0 ról indul újra! Tapasztaltatok hasonlót?
Két furcsa dolgot tapasztaltam ma Party pókeren! A múlt heti visszatérítés annak ellenére nem jött meg, hogy e-mailben azt írták elküldték! Már múlt héten gyanús volt ezért megjegyeztem mennyi pénz van a számlán amikor ki kapcsoltam tegnap éjjel. A másik téma szintén rb-hez kapcsolódik. Néhány versenyemen éjfél után végeztem amit már erre a hétre számolt a visszatérítésbe. A furcsa az hogy éjjel ez látszott is , de mostanra eltűnt és 0 ról indul újra! Tapasztaltatok hasonlót?
Party loginolás megy nektek?
Party loginolás megy nektek?
Valaki tapasztal jelenleg login hibát?
igen. 10 perce kb. befizetni pont tudtam. azóta nem muködik.
Jelszavamat nekem sem fogadta el
igen.