Hello!
A bwint is be tudjátok kötni? Mi az előnye a bekötésnek? Köszi
Sziasztok, befizettem Partyra nyertem is egy kis penzt nl10en. 130.14$t rakeltem a heten es volt 70%os boostom ami 664 pont es 36$ Cashback, ezt is merte a cashback barjuk frankon a kliensbe. Erre tegnap belepek es csak 21$ rakebacket kaptam. Remek irtam a supportnak emailt nyilvan megmagyaraztak hogy 21$ jar levezettek miert ertem en csak a 70% boostom lecsaltak belole. Nem ertem miert kell egy kliensbe kiirni valamit amitol lazan elternek ha nyeros jatekos vagy. Szerintem ez egyertelmuen a vasarlo megtevesztese kategoria + a beigert promociot sem kaptam meg. Miert kell ekkora nevu cegenek ilyen pitianer dolgokat csinalni? Valaki tudna segiteni ilyenkor mi a teendo, mit tennetek a helyemben? Nem a penzen rinyalok hanem az elven... Ha egy boltban is kiirnak egy tvre mondjuk 150 ezer helyet 15 ezret akkor annyiert kell eladniuk vagy egy webshopon is ez ugyan az. Szamomra ezek a dolgok erthetetlenek, gondolom majd kapom a valasz emailt hogy nem volt 70% boostom sem.
Sziasztok, befizettem Partyra nyertem is egy kis penzt nl10en. 130.14$t rakeltem a heten es volt 70%os boostom ami 664 pont es 36$ Cashback, ezt is merte a cashback barjuk frankon a kliensbe. Erre tegnap belepek es csak 21$ rakebacket kaptam. Remek irtam a supportnak emailt nyilvan megmagyaraztak hogy 21$ jar levezettek miert ertem en csak a 70% boostom lecsaltak belole. Nem ertem miert kell egy kliensbe kiirni valamit amitol lazan elternek ha nyeros jatekos vagy. Szerintem ez egyertelmuen a vasarlo megtevesztese kategoria + a beigert promociot sem kaptam meg. Miert kell ekkora nevu cegenek ilyen pitianer dolgokat csinalni? Valaki tudna segiteni ilyenkor mi a teendo, mit tennetek a helyemben? Nem a penzen rinyalok hanem az elven... Ha egy boltban is kiirnak egy tvre mondjuk 150 ezer helyet 15 ezret akkor annyiert kell eladniuk vagy egy webshopon is ez ugyan az. Szamomra ezek a dolgok erthetetlenek, gondolom majd kapom a valasz emailt hogy nem volt 70% boostom sem.
Szia!
A konkrét esettel kapcsolatban nem tudok mit mondani, inkább csak a party supporttal való kommunikációról lennének meglátásaim...
Általánosságban az a stratégiájuk, hogy első körben adják a hülyét, illetve hülyének néznek és bizonygatják, hogy te vagy a hülye, náluk minden renben van, ők mindent jól csináltak. Nyilván sok ember nem elég rámenős, itt elengedi a dolgot és ez nekik insta profit. Kicsit olyan érzés, mintha ezek az ügyfélszolgálatosok valami bónuszt kapnának, ha le tudnak rázni.
Aztán írsz egy hosszabb levelet konkrét számokkal, amivel bebizonyítod az igazadat és azt, hogy képben vagy a dolgokkal, aztán egyből kiderül, hogy igazad van.
Szóval csak annyit tudok javasolni, hogy addig kell őket csesztetni, amíg a dolog meg nem oldódik a javadra.
A konkrét esetben nagyban megkönnyítené az ügyintézést, ha lenne screenshotod a 70% boostról.
Szép napot!
Mit küldjek ezeknek az ökröknek, hogy biztosra mehessek a lakcímem igazolása kapcsán?
Elküldtem egy három hónapon belüli Voda telefonszámlát, amin szerepelt a nevem, a lakcímem és a telefonszámom (ugyanaz a szám, ami PP-nek is meg van adva). Na most a fenti kevés volt ahhoz, hogy hitelt érdemlően igazoljam a címemet! Természetesen a befizetéskor még nem volt annyira fontos számukra a címem.
Mit küldjek ezeknek az ökröknek, hogy biztosra mehessek a lakcímem igazolása kapcsán?
Elküldtem egy három hónapon belüli Voda telefonszámlát, amin szerepelt a nevem, a lakcímem és a telefonszámom (ugyanaz a szám, ami PP-nek is meg van adva). Na most a fenti kevés volt ahhoz, hogy hitelt érdemlően igazoljam a címemet! Természetesen a befizetéskor még nem volt annyira fontos számukra a címem.
Nekem tobb helyen sem fogadtak el hivatalos iratokat, se a lakcim kartyat kb semmit. A vegen bankszamla kivonatot kuldtem, mondjuk emiatt elegge merges vagyok mert nem ertem mi kozuk pl a tranzakcioimhoz, de azt nagy nehezen elfogadtak. PartyPoker update sztori. Ujra irtam a supportnak, amire kegyetlenul kibuktak hogy ok mar tajekoztattak. Oke en ertem de hetfon volt a sztori es lassan mar csutortok van. Ugye multkor meg le voltam pattintva hogy o ranezett es minden rendben van a cashbackemmel. Most mar allitolag hiba van az o rendszerukben elismertek es hianyoznak pontjaim amit allitolag vissza fognak allitani es a penzt is kuldik hat nagyon kivancsi leszek erre. Kerdeztem, hogy masok is erintettek ebben allitolag igen. Hat nem tudom nekem ez nagyon terelesnek tunik nekem. Ha valaki nem foglalkozik vele akkor behuzzuk szintu story + ev a cegnek. Eleinte allitottak hogy hiba sincs, hat en egyre jobban nem ertem.
cashback
Sziasztok, jó régóta nem játszottam a partyn, most beültem kicsit cashezni, látom számolja a rake
pontokat a felső sarokban. Hogy működik ez a visszatérítés, mikor írják jóvá?
Minden hétfőn.