kristof666
Válasz Foreverwin kommentjére
2022. szept. 7. 17:53

Köszi! Utólag, gondolom esélytelen a dolog... 10-12 asztal mellett meg nem igazán van energiám nézegetni... De akkor bízom abban, hogy hosszútávon kiegyenlítődik ez is, játékosok között.

csodapuki
Válasz pokeradmin kommentjére
2022. szept. 8. 16:54

Igen, sajnos ez létezik, de szerencsére elég ritka.

Meanmachine
2022. szept. 9. 0:22

már én is reklamáltam emiatt a supportnál és elég értetlenek voltak... többször előfordult velem is viszont úgy vettem észre hogy másoknak is rosszul mutatja a leaderboard viszont a kifizetések a korrekt pontok alapján történnek, így csak a napi nyomonkövetést nehezíti meg

csodapuki
2022. szept. 11. 17:09

Elég érdekesen működik ez a terem, mintha két egyetemista működtetné az egészet, akiknek vagy van kedvük aznap néhány órát dolgozni, vagy még annyi sincs.
Most pl. a tegnapi Spins LB eredményei nem láthatóak valami hiba miatt.
A "kedvencem" egyébként az, amikor éjjel fél 1-kor megnézem az előző napi, lezárt LB-t, nyugtázom az eredményemet, aztán fél óra múlva kíváncsiságból (ismerve a party sajátosságait) megint megnézem, és azt látom, hogy egy-két ember még fél 1 után is pontot szerzett az előző naphoz, és megelőzött engem.

csodapuki
2022. okt. 21. 14:26

Ha úgy omlik össze ez a fos, hogy nagy nehezen, gép restart után engedett vissza, és buktam a futó spineket, akkor van értelme kárpótlásért írni a teremnek? Van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban?

csodapuki
Válasz csodapuki kommentjére
2022. okt. 21. 14:31

És elég gyanús, hogy az utóbbi negyed órában folyamatosan csökkent az online játékosok száma így péntek délután. Szerintem nem csak engem szivatott meg.

BrutalBarby
2022. okt. 21. 14:39

nekem se indul el

Admin
Válasz csodapuki kommentjére
2022. okt. 21. 17:07

Ha úgy omlik össze ez a fos, hogy nagy nehezen, gép restart után engedett vissza, és buktam a futó spineket, akkor van értelme kárpótlásért írni a teremnek? Van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban?

Szia! Sajnáljuk az esetet, érdemes minnél előbb felvenni a kapcsolatot a terem ügyfélszolgálatával az alábbi e-mail címen: info@partypoker.com. Amennyiben nem sikerül megoldani a helyzetet jelezd felénk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén itt és segítünk.

csodapuki
Válasz Admin kommentjére
2022. okt. 21. 17:47

Meglepődve tapasztaltam, hogy előfordulhat, hogy 72 órán belül tényleg kárpótolnak. Persze várjuk ki a végét! De nagyon szépen köszönöm, hogy kedvezőtlen elbírálásnál még hozzátok is fordulhatok! :)

Izékebigyó
2022. okt. 22. 22:14

Hello!

A bwint is be tudjátok kötni? Mi az előnye a bekötésnek? Köszi

Élő ügyfélszolgálat