PokerKing
Pár napja nem tudom megnézni (ezáltal beváltani sem) a royal klub pontokat. Másnál is ez van?
[CENTER]
[/CENTER]
Pasteboard — Uploaded Image
Jó volt ezt is megtudni. :D gamblerbarátok
Játszik itt valaki? Némi infót szeretnék kérni.
Valaki tapasztalt olyat, hogy elindítaná a szoftvert, de nem indul el?
nálam ma elég sokat laggolt, de futott a kliens.
Mennyi idő alatt fizetnek ki ? 3napja várok ami nem sok nem is azért kérdem csak még nem fizettem ki innen még és kiváncsi vagyok.Ja Skrillre.
Mennyi idő alatt fizetnek ki ? 3napja várok ami nem sok nem is azért kérdem csak még nem fizettem ki innen még és kiváncsi vagyok.Ja Skrillre.
Köszönöm! Még annyi h elküldtem még az elején 1-2hónapja ID+ közüzemi számlát és nem irtak vissza h elfogadták ilyesmi.Emailben nem nagyon kommunikálnak chaten igen viszont a chatről állandóan irják h küldjek emailt stb.
most veszek reszt eloszor a race-n: az abbol kapott nyeremenyt korlatozas nelkul ki lehet venni vagy rake-elni kell hozza?
kerdem, mert itt az van részletezve, hogy akar promocios nyeremeny kategoriaba eshet a dolog, ami utan fizetni kell.
Cashout & Withdraw Funds Policy | PokerKing
most veszek reszt eloszor a race-n: az abbol kapott nyeremenyt korlatozas nelkul ki lehet venni vagy rake-elni kell hozza?
kerdem, mert itt az van részletezve, hogy akar promocios nyeremeny kategoriaba eshet a dolog, ami utan fizetni kell.
Cashout & Withdraw Funds Policy | PokerKing