Ascent888
Válasz nightfury kommentjére
2020. márc. 23. 22:29

Sziasztok,

igazolnám magam a teremnél, feltölteném a dokumentumokat, és hogy ne kelljen több kört leveleznem velük, megkérdezném, hogy konkrétan mit kérnek és email-ben, vagy a weboldalukon töltsem fel?

Buksisak
2020. ápr. 26. 8:25

Lehetséges a WPN gyorspókerén valahogy a HUD használat?
A régebbi kliens verzióval játszottam utoljára, akkor a számomra kibírhatatlan hangokat le tudtam cserélni a Stars .wav fájljaival, azonban a mostani kliensnél nem tartalmaznak wav fájlokat a könyvtárak, hogy lehetne megoldani az egyéni hangok beállítását?
Ill. még a betting gombok beállítását sem leltem tegnap sehol.... hogy lehetne?

Ascent888
2020. máj. 13. 1:18

Sziasztok,

a rakeback rendszerről szeretnék kérdezni.

Amint látom, két féle pont gyarapodik. Van Total RP, és SP, ami csak az ez évit számolja. Az SP-t az "Achievements" fül alatt lehet beváltani, az RP-t a Points "Exchange" fül alatt.

Egymástól függetlenül beválthatóak? Ill. van elévülési idő? (Feltételezem, az SP évente nullázódhat.) Szeretném a legplusszosabb EV-vel cashre váltani, ezért inkább rákérdezek.

Szigi
2020. máj. 28. 7:47

Hali! Nálatok sincs hang ebben a teremben? Még nem tudtam egy nyikkanásra se bírni eddig a szoftvert.

Buksisak
2020. máj. 28. 9:17

De van, viszont lehet megbánod, miután sikerül működésre bírnod.

Admin
2020. jún. 3. 14:33

Kedves PokerKing játékosok,

a május havi akadémiás exkluzív PokerKing chase nyereményeiteket jóvá is írtuk a játékosszámlátokra.

Sok sikert mindenkinek júniusban is! (Legközelebb más csatornára kérnéd a nyereményed? Írj nekünk!)

PokerKing terembemutató és regisztráció >>

PokerKing 8-13%-os exkluzív chase júniusban is >>

Admin
2020. jún. 5. 13:24

Kedves PokerKing játékosok!

A teremben a közelgő Online Super Series(OSS) alkalmából most lehetőség van reload bónuszt szerezni a következők szerint!

Ha kriptóban fizettek be, $25 és $100 között 100%-os reload bónuszt írnak jóvá.

Ha hagyományos módon fizettek be, szintén $25 és $100 között, 50%-os realod bónuszban részesültök!

Bónuszkód: OSS100

Az ajánlat június 7-12 között él.

A bónusz kijátszására 30 napotok van.

Minden 120 Award point megszerzése után 5 dollárt írnak jóvá.

Ascent888
2020. jún. 16. 0:48

Sziasztok,

már többször kértem kifizetést a netellerre, ami eddig "rutinszerúen" ment. Most viszont amikor kiválasztom a netellert, beírom az összeget, de az alatta lévő "Select an account" mezőben nem szerepel az alapértelmezett neteller számlám, csak egy opcióm van; a "Register new account". Miért kellene újat regisztrálnom? Eddig arról fizettem be és ki is..

Mi a teendő?

(Revolutra nem lehet a Pay to card opciónál kifizetni?)

titcar
Válasz Ascent888 kommentjére
2020. júl. 1. 21:23

ha esetleg ide kéne valakinek dollár, írjon rám, stars / neteller dollárért, végszükség esetén forint kp-ért tudok küldeni (kifizetési opciók limitáltak)

Admin
2020. júl. 3. 11:00

A júniusi exkluzív chase nyeremények a mai napon jóváírásra kerültek.

A nyeremények player transfer formájában érkeznek, a 'My cashier' menüben a 'Transfers in' felületen láthatók.

Júliusban szintén elérhető a 8-13% extra rakebackket bizítosító exkluzív promóciónk>>>

Élő ügyfélszolgálat