kisgali
Válasz Fisreg kommentjére
2019. szept. 25. 10:00

nekem olyan sosem volt, nem akademian keresztül vagyok náluk. de a loyalty rendszer már megy ahogy láttam. vagy a kings treasuresre gondolsz ami a heti saját raceük? nemtom nem játszok olyan sokat, kb 2x volt 100$ prizeom az elmult 4 honapban de azt sem tudom megkaptam e ...

crazy3317
Válasz nightfury kommentjére
2019. szept. 25. 10:37

too rich, don't care

Fisreg
2019. szept. 26. 9:02

Sajnos én sem akadémián keresztül vagyok náluk, azért is sajnos, mert úgy tűnik az affim felszívódott. Így én tárgyalok közvetlen a support-tal... és mivel tartozásról van szó részükről, elég nehézkesnek tűnik a dolog, nem tudom, hogy fognak-e fizetni

kisgali
2019. szept. 26. 21:45

Ez nem hangzik tul jol, gl azert!

fazekbandi
2019. okt. 15. 14:57

A Blitz pokerre lehet valahogy HUD-ot varázsolni?

Fisreg
2019. okt. 17. 7:16

EZT NEM FOGJÁTOK ELHINNI!!!

Ma hajnalban laggolt kemény a WPN lobbi... ki-be jelentkeztem hogy csekkoljam megjavult-e. Aztán nemrég úgy tűnt megjavult... Ülnék be egy asztalhoz és meglepő módon jön a figyelmeztető ablak, hogy kevés a dodó... Mondom wtf?! Csekkoltam a Cashier-t aztán megdöbbenve látom, hogy kb. 600$ le lett csapolva a számlámról. Ez mi?! Live chat-jük nem érhető el, pedig mindig el lehet érni őket...
Valaki valami?

Admin
2019. okt. 17. 12:07

@Fisreg, jelezd majd kérlek hogy időközben helyreállt-e az egyenleged.

Általános update:

[*]A szeptemberi chase eredmények továbbra sem elérhetőek.
    [*]A cash game-en kívüli rake eredmények továbbra sem elérhetőek.
    [*]Amint jön frissítés a nem cash game rake-ről, természetesen a korábbi chase összegek is átmennek.
    [*]Az egyik felhasználónk jelezte hogy a support tájékoztatása szerint azoknak, akik nem affiliate-en keresztül regisztráltak, elérhető minden rake adat és rakeback. Ez az információ hibás, rákérdeztünk a teremnél és jelezték hogy nem valid amit a supportos mondott.

Jelezzétek ha még felmerülne kérdés. Olyan kérdés is jöhet amit esetleg fel kellene tennünk a teremnek.

rookie8906
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 17. 20:36

Eddig nem néztem cashiert.
De nálam ugyanez.
Hiányzik vagy 1700$
Kifagy a terem és amikkel bent ültél,azt pont elfelejtik visszatenni.

Fisreg
Válasz rookie8906 kommentjére
2019. okt. 17. 21:50

Eddig nem néztem cashiert.
De nálam ugyanez.
Hiányzik vagy 1700$
Kifagy a terem és amikkel bent ültél,azt pont elfelejtik visszatenni.

Most néztem, vissza adták. Remélem neked is! :)

rookie8906
Válasz Fisreg kommentjére
2019. okt. 17. 21:58

Jah,most ránéztem én is,visszakerült.
Nem is attól féltem,hogy eltűnik azért.
Az picit erős lenne.
Csak attól hullik ki a hajam,hogy ilyenek miatt kell birkózni a supportal meg figyelni ezekre a bugokra.

Élő ügyfélszolgálat