nekem olyan sosem volt, nem akademian keresztül vagyok náluk. de a loyalty rendszer már megy ahogy láttam. vagy a kings treasuresre gondolsz ami a heti saját raceük? nemtom nem játszok olyan sokat, kb 2x volt 100$ prizeom az elmult 4 honapban de azt sem tudom megkaptam e ...
too rich, don't care
Sajnos én sem akadémián keresztül vagyok náluk, azért is sajnos, mert úgy tűnik az affim felszívódott. Így én tárgyalok közvetlen a support-tal... és mivel tartozásról van szó részükről, elég nehézkesnek tűnik a dolog, nem tudom, hogy fognak-e fizetni
Ez nem hangzik tul jol, gl azert!
A Blitz pokerre lehet valahogy HUD-ot varázsolni?
EZT NEM FOGJÁTOK ELHINNI!!!
Ma hajnalban laggolt kemény a WPN lobbi... ki-be jelentkeztem hogy csekkoljam megjavult-e. Aztán nemrég úgy tűnt megjavult... Ülnék be egy asztalhoz és meglepő módon jön a figyelmeztető ablak, hogy kevés a dodó... Mondom wtf?! Csekkoltam a Cashier-t aztán megdöbbenve látom, hogy kb. 600$ le lett csapolva a számlámról. Ez mi?! Live chat-jük nem érhető el, pedig mindig el lehet érni őket...
Valaki valami?
@Fisreg, jelezd majd kérlek hogy időközben helyreállt-e az egyenleged.
Általános update:
Eddig nem néztem cashiert.
De nálam ugyanez.
Hiányzik vagy 1700$
Kifagy a terem és amikkel bent ültél,azt pont elfelejtik visszatenni.
Eddig nem néztem cashiert.
De nálam ugyanez.
Hiányzik vagy 1700$
Kifagy a terem és amikkel bent ültél,azt pont elfelejtik visszatenni.
Jah,most ránéztem én is,visszakerült.
Nem is attól féltem,hogy eltűnik azért.
Az picit erős lenne.
Csak attól hullik ki a hajam,hogy ilyenek miatt kell birkózni a supportal meg figyelni ezekre a bugokra.