Pokerstars SMS szolgáltatás
A Pokerstars szoftverfejlesztői új funkcióval jelentkeztek, a számlák biztonságának növelése érdekében. Az SMS érvényesítés opció kiválasztásával, minden valódi pénzes tranzakció előtt kapsz egy kódot SMS-ben (befizetés, kifizetés, transzfer, tournament regisztráció, cash game játék), amit meg kell adnod a folytatáshoz.
A szolgáltatás minden játékos számára ingyenes és biztosítja a számlák biztonságát a különböző online fenyegetésekkel szemben.
Az új funkció igénybevételéhez először be kell jelentkezned a Pokerstars szoftverébe, majd regisztrálnod kell a mobil számodat és aktiválni az "SMS Security Options" menüpontot.
Elinditok 30 sng-t az 30 sms? szép
Elinditok 30 sng-t az 30 sms? szép
de sok minden US sizing, ami 1el nagyobb, tehát ami Lnek van írva az ~XLes :D
én meg rendeltem 1 sapit majdnem 4 hete de még nem jött meg :S
Még régebben a kezdetek idején 2008ban rendeltem egy siltes-sapkát :D 1hónapot mondtak míg megérkezik :D eltelt egy hónap szóltak , hogy hiba történt , úgyhogy még egy hónap :D
Pokerstars.Fr-en indultam egy 1euros rebuyos versenyen kiestem rebuy addon nélkül és sharkscope-n azt írja hogy -3.25euro profit :D Az hogy ?:D
Pokerstars.Fr-en indultam egy 1euros rebuyos versenyen kiestem rebuy addon nélkül...
Pokerstars.Fr-en indultam egy 1euros rebuyos versenyen kiestem rebuy addon nélkül és sharkscope-n azt írja hogy -3.25euro profit :D Az hogy ?:D
Ne menőzzél már annyi cashem volt egy freerollon nyertem , még nem tudok befizetni , mert most fogom érvényesíteni az accountom......egy sng-t már nem hagytak lejátszani kizártak és visszaadták a beülőt....most várok a kódra.
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni h jól értelmezem-e ezt a starsos promot. Ingyen 20 $ első befizetési ajánlat - Fizess be és szerezz 20 $-t Bár a neve alapján ez csak első befizetésnél jó a leírásban erről szó sincsen. Tehát a kérdés az az h most befizetek 100 dodit jogosult leszek-e a 20 dodira. A második kérdés h hova kell beírni a pénztárban a bónuszkódot ugyanis ezt az opciót nem is találom.
köszönöm