szoby
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 18. 15:01

Be tudtok lépni?

L.T.
2013. júl. 22. 14:42

Milyen satot érdemes játszani most h nincsenek 235fpp-s hyperek?

mrtmarko
2013. júl. 23. 2:03

Ha összekötöm a számlámat FTP-vel és áttolok egy kis pénzt, akkor azt egyből leutalhatom?

nbzmgpkr
Válasz mrtmarko kommentjére
2013. júl. 23. 2:25

Ha összekötöm a számlámat FTP-vel és áttolok egy kis pénzt, akkor azt egyből leutalhatom?

nem. ugyanúgy 48 óra, mintha befizettél volna. legalábbis ftp-ről stars-ra így van. gondolom, akkor a másik irányba is.

mrtmarko
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. júl. 23. 2:39

nem. ugyanúgy 48 óra, mintha befizettél volna. legalábbis ftp-ről stars-ra így van. gondolom, akkor a másik irányba is.

köszi, az a lényeg, hogy ne kelljen x rake-t termelni előtte.

Matt Coburn
Válasz papacsa kommentjére
2013. júl. 25. 12:44

És igen. Megint nem találom a 235fpp-s hyper turbo 6max szatelitemet. Nem hiszem el.

Be van állítva hogy sit&go, Fpp 100-500, hyper turbo, 6max és nem látja.

Van még ilyen szatelit egyáltalán?

dfecco23
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. júl. 25. 12:53

És igen. Megint nem találom a 235fpp-s hyper turbo 6max szatelitemet. Nem hiszem el.

Be van állítva hogy sit&go, Fpp 100-500, hyper turbo, 6max és nem látja.

Van még ilyen szatelit egyáltalán?

Hello!

A MicroMillions ideje alatt ezek a szatelitek szünetelni szoktak. Szerintem hétfőtől már újra elérhetőek lesznek.

GL!

Matt Coburn
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. júl. 25. 12:55

Hello!

A MicroMillions ideje alatt ezek a szatelitek szünetelni szoktak. Szerintem hétfőtől már újra elérhetőek lesznek.

GL!

Köszi szépen!

L.T.
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. júl. 25. 14:35

Hello!

GL!

Azt hittem h már h csak én keresem ezeket.:D
Viszont ilyenkor is szokott lenni u.úgy 235fpp-s sat csak ilyenkor egy 11$-os eventre lehet satozni.Nem értem komolyan h most miért nincs.Mind1 talán jövő héten már menni fognak.

VJones
2013. júl. 25. 16:00

Üdv!

Rajtam kívül esetleg más is tapasztalta már a mai nap folyamán, hogy az új Stars frissítés telepítése után megbolondult a HM1 hud-ja ZOOM cash asztaloknál? Tegnapig gond nélkül működött, ma viszont csak nagy késéssel frissül, ha egyáltalán megteszi...

Élő ügyfélszolgálat