Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. júl. 29. 17:56

email :D

Congratulations on your performance in last week's Sit & Go Leader Boards. A cash prize of USD 20.00 has been credited to your account. This credit can be viewed under the History section on the PokerStars Cashier.

Csakugyan volt egy upswingem, de nem játszottam annyit hogy bármilyen ilyesmit megérdemeljek. Jó tudni hogy kevés játékot is jutalmaznak. :)

The Trooper
Válasz bordas88 kommentjére
2013. júl. 29. 22:05

sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?

Nekem két napig nem volt jó. Ma frissítettem a hm-et és onnantól ismét működik.

nbzmgpkr
2013. júl. 29. 22:36

Congratulations on your performance in last week's Sit & Go Leader Boards. A cash prize of USD 20.00 has been credited to your account. This credit can be viewed under the History section on the PokerStars Cashier.

Csakugyan volt egy upswingem, de nem játszottam annyit hogy bármilyen ilyesmit megérdemeljek. Jó tudni hogy kevés játékot is jutalmaznak. :)

Battle of planets-bónuszt kaptál. 100-as vagy 20-as egységekben nézik a lejátszott sng-ket. minden itm után pontot kapsz és heti verseny van. ha a legjobbak jözött vagy az adott héten, bónuszt kapsz. én is így, véletlenül tudtam meg, hogy van ilyen. :) részleteket itt találsz:
Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezőny

azt, hogy az adott héten éppen hogyan állsz, a lobbyban láthatod.
kérelmek/sng ranglista pontok és sng ranglista verseny alatt.

iKeksz
2013. júl. 29. 22:39

Szerintem, ha régóta játszol starson, akkor ezt most ne valld be :)

Matt Coburn
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. júl. 29. 23:48

Battle of planets-bónuszt kaptál. 100-as vagy 20-as egységekben nézik a lejátszott sng-ket. minden itm után pontot kapsz és heti verseny van. ha a legjobbak jözött vagy az adott héten, bónuszt kapsz. én is így, véletlenül tudtam meg, hogy van ilyen. :) részleteket itt találsz:
Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezőny

azt, hogy az adott héten éppen hogyan állsz, a lobbyban láthatod.
kérelmek/sng ranglista pontok és sng ranglista verseny alatt.

Köszi köszi. :)

Matt Coburn
Válasz iKeksz kommentjére
2013. júl. 29. 23:49

Szerintem, ha régóta játszol starson, akkor ezt most ne valld be :)

Tudtam basszus hogy egyszer kapok valami jutalmat, azzal is beégetem magam. :-D

Slynzor
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 30. 19:13

Nektek működnek a hotkey-ek? Mióta 1 hete újratettem a klienst, az istenért sem akar működni, hiába állítom akármire.

mrtmarko
Válasz Slynzor kommentjére
2013. júl. 30. 19:19

Nektek működnek a hotkey-ek? Mióta 1 hete újratettem a klienst, az istenért sem akar működni, hiába állítom akármire.

nekem műkszik

Steal_
Válasz mrtmarko kommentjére
2013. júl. 30. 22:58

Mikor megkérdi, hogy beakarok-e ülni az asztalra, ill. mikor kiakarok lépni ugye feljön egy üzenet. Azt most mindig ugyanarra a helyre dobja a monitoron, eddig viszont úgy volt, hogy mindig az aktív asztalra dobta fel. Előjött másnál is ez a kisebb probléma, ill. visszalehet ezt állítani szerintetek?

Apróság, de rohadt sok asztalon és tableninjaval elég nehézkes mindig arréb húzni az ott levő asztalt, hogy tudjak válaszolni, kb tiltre tesz:).

Littlemage
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 31. 0:49

nekem husngnel volt valami ilyesmi, advanced multi table options-nal nezelodj, asszem en ott allitottam valamit.

Élő ügyfélszolgálat