email :D
Congratulations on your performance in last week's Sit & Go Leader Boards. A cash prize of USD 20.00 has been credited to your account. This credit can be viewed under the History section on the PokerStars Cashier.
Csakugyan volt egy upswingem, de nem játszottam annyit hogy bármilyen ilyesmit megérdemeljek. Jó tudni hogy kevés játékot is jutalmaznak. :)
sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?
Congratulations on your performance in last week's Sit & Go Leader Boards. A cash prize of USD 20.00 has been credited to your account. This credit can be viewed under the History section on the PokerStars Cashier.
Csakugyan volt egy upswingem, de nem játszottam annyit hogy bármilyen ilyesmit megérdemeljek. Jó tudni hogy kevés játékot is jutalmaznak. :)
Battle of planets-bónuszt kaptál. 100-as vagy 20-as egységekben nézik a lejátszott sng-ket. minden itm után pontot kapsz és heti verseny van. ha a legjobbak jözött vagy az adott héten, bónuszt kapsz. én is így, véletlenül tudtam meg, hogy van ilyen. :) részleteket itt találsz:
Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezőny
azt, hogy az adott héten éppen hogyan állsz, a lobbyban láthatod.
kérelmek/sng ranglista pontok és sng ranglista verseny alatt.
Szerintem, ha régóta játszol starson, akkor ezt most ne valld be :)
Nektek működnek a hotkey-ek? Mióta 1 hete újratettem a klienst, az istenért sem akar működni, hiába állítom akármire.
Nektek működnek a hotkey-ek? Mióta 1 hete újratettem a klienst, az istenért sem akar működni, hiába állítom akármire.
Mikor megkérdi, hogy beakarok-e ülni az asztalra, ill. mikor kiakarok lépni ugye feljön egy üzenet. Azt most mindig ugyanarra a helyre dobja a monitoron, eddig viszont úgy volt, hogy mindig az aktív asztalra dobta fel. Előjött másnál is ez a kisebb probléma, ill. visszalehet ezt állítani szerintetek?
Apróság, de rohadt sok asztalon és tableninjaval elég nehézkes mindig arréb húzni az ott levő asztalt, hogy tudjak válaszolni, kb tiltre tesz:).
nekem husngnel volt valami ilyesmi, advanced multi table options-nal nezelodj, asszem en ott allitottam valamit.