nbzmgpkr
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 29. 0:56
Littlemage
2013. júl. 29. 14:10

Hi! Ha olaszorszagba megyek, akkor onnan en magyarkent tudok jatszani PS.com-on? sejtesem szerint igen, de annyira nem vagom ezeket a szabalyozott piacoknal hogy van a kavarty. ha valaki tudja ezt, legyszi ne tartsa magaban :)

vadallat
2013. júl. 29. 14:23

szerintem az a lényeg hogy az accountodban milyen adatokat adtál meg :) és aszerint játszhatsz vagy nem. gondolom...

vadallat
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. júl. 29. 14:27

No Limit Texas Hold'em Hand, 100.00/200.00, nabazmeg | BOOM! Hand Replayer

részvétem :) múltkor nekem AA vs 66: flop: 235, turn 4 (LOL) river A... az se volt piskóta :D

bordas88
2013. júl. 29. 14:51

sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?

Matt Coburn
Válasz papacsa kommentjére
2013. júl. 29. 17:39

20 dollárt hozzácsaptak a rollomhoz az éjjel. Biztos vagyok benne hogy 20-al kevesebbel zártam a tegnap estét, és most ahogy iratkozom fel a versenyekre látom hogy mi a helyzet. Semmi bónuszizé nem járna. Ez mi szerintetek? Tuti nem egy otthagyott verseny vagy ilyesmi.

mrtmarko
Válasz bordas88 kommentjére
2013. júl. 29. 17:44

sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?

Állítólag ha a backup mappából kimásolod a .exe fájlt és felülírod azt a parancsikont, ami a főkönyvtárban van, akkor jó. Nekem ezután se működik.

dfecco23
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. júl. 29. 17:44

20 dollárt hozzácsaptak a rollomhoz az éjjel. Biztos vagyok benne hogy 20-al kevesebbel zártam a tegnap estét, és most ahogy iratkozom fel a versenyekre látom hogy mi a helyzet. Semmi bónuszizé nem járna. Ez mi szerintetek? Tuti nem egy otthagyott verseny vagy ilyesmi.

Szia!

Cashier-history -ban nézd meg, hogy nem-e kaptál valamiféle refoundot. Lehet ,hogy valahol csaltak ellened! :)

dexterjacko
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. júl. 29. 17:48

Szia!

Cashier-history -ban nézd meg, hogy nem-e kaptál valamiféle refoundot. Lehet ,hogy valahol csaltak ellened! :)

E-mail nélkül jóváírják ilyenkor, mintha mi sem történt volna? :)

Matt Coburn
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. júl. 29. 17:48

Szia!

És igen! Ott van a historyban. Fogalmam sincs mit jelent, BOB PURCHASE néven fut.

Élő ügyfélszolgálat