forexnub
Válasz jefffryys kommentjére
2013. aug. 7. 8:10

Hallani a kapcsoló kattanását szinte.
És már tudom, hogy 2nd nut flössöm ellen kint a nut, KK AA-ba megy, de ez alap, AK hoz AK6 flop, és nem az a baj, hogy 66 ellen megyünk, hanem, hogy már tudod, mielőtt látnád. 9TJx no flöss boardon KQ-d van, meglátod a K rivert, és tudod, hogy AQ van ott. Párszáz handen belül. Lassan egy éve minimum minden másnap egy ilyen széria.
Nem baj, hadd jöjjön! Csak lesz egy napon érdemi konkurencia...

ha tudod akkor egyszerű a dobni a 2. nutsot nem?

kapitany10
Válasz Thomasson kommentjére
2013. aug. 9. 15:50

srácok az outletben nem 9.étől kezdődnek a leértékelések? ebben a hónapban ez is benne volt a promóciójukban ha jól láttam ..

they.said.its.easy
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. aug. 9. 15:54

srácok az outletben nem 9.étől kezdődnek a leértékelések? ebben a hónapban ez is benne volt a promóciójukban ha jól láttam ..

A Vip Store tetején találod a "2013 August Sale" fület.

Galambos Tarzan
2013. aug. 9. 16:20

Ember nem tetshzik ne jársz itt

És ezeket a posztokat ne ide ragd ki pls mert az ember látja irtak idemegnitja a topikot hátha tud segiteni, vagy olvas valami promorol ami elkerülte a figyelmét. De nem csak egy ilyen szart lát it.

Te meg tanulj meg írni, mielőtt hozzászólnál valamihez, mert akárhányszor olvaslak az jön le, hogy analfabéta vagy.

kapitany10
2013. aug. 9. 16:25

köszi . basszus kiszúrta a szemem

kapitany10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. aug. 9. 16:32

ahogy látom már nincs semmi a méretemben . tudja valaki hogy ezt újratöltik -e?

madfox
2013. aug. 9. 17:12

Legutóbb amikor kiárusítás volt úgy emlékszem nem töltötték újra.

iKeksz
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. aug. 9. 17:15

ahogy látom már nincs semmi a méretemben . tudja valaki hogy ezt újratöltik -e?

Soha nincs semmi normál méretben, csak ha xxxxxxxxxxxxxxxxxL-est hordassz, akkor, de akkor minden :)

iKeksz
Válasz iKeksz kommentjére
2013. aug. 9. 17:20

Soha nincs semmi normál méretben, csak ha xxxxxxxxxxxxxxxxxL-est hordassz, akkor, de akkor minden :)

Szerintem a Pokerstars a dagadt emberek felé akarja bővíteni a piacot, azért mert ugye ők keveset bírnak mozogni, ezért többet fognak a gépnél ülni és grindelni és még "há de jó Zara-ba se kell menni, kiküldik dikk" gondolatmenettel élve, amúgy is ciki bemenni a molett divatba...

Jó, hogy még kaját nem lehet rendelni, nah akkor mindenki eldagattosodna és mégjobban beindulna a piac.

(bocs az erotikusan puffadtaktól)

madfox
2013. aug. 9. 17:24

A női részleget érdemes még nézegetni, ott van minden méret és nem fogy el, egy-kettő jól használható izompolónak!:D Tapasztalat.

Élő ügyfélszolgálat