Hallani a kapcsoló kattanását szinte.
És már tudom, hogy 2nd nut flössöm ellen kint a nut, KK AA-ba megy, de ez alap, AK hoz AK6 flop, és nem az a baj, hogy 66 ellen megyünk, hanem, hogy már tudod, mielőtt látnád. 9TJx no flöss boardon KQ-d van, meglátod a K rivert, és tudod, hogy AQ van ott. Párszáz handen belül. Lassan egy éve minimum minden másnap egy ilyen széria.
Nem baj, hadd jöjjön! Csak lesz egy napon érdemi konkurencia...
srácok az outletben nem 9.étől kezdődnek a leértékelések? ebben a hónapban ez is benne volt a promóciójukban ha jól láttam ..
srácok az outletben nem 9.étől kezdődnek a leértékelések? ebben a hónapban ez is benne volt a promóciójukban ha jól láttam ..
Ember nem tetshzik ne jársz itt
És ezeket a posztokat ne ide ragd ki pls mert az ember látja irtak idemegnitja a topikot hátha tud segiteni, vagy olvas valami promorol ami elkerülte a figyelmét. De nem csak egy ilyen szart lát it.
köszi . basszus kiszúrta a szemem
ahogy látom már nincs semmi a méretemben . tudja valaki hogy ezt újratöltik -e?
Legutóbb amikor kiárusítás volt úgy emlékszem nem töltötték újra.
ahogy látom már nincs semmi a méretemben . tudja valaki hogy ezt újratöltik -e?
Soha nincs semmi normál méretben, csak ha xxxxxxxxxxxxxxxxxL-est hordassz, akkor, de akkor minden :)
A női részleget érdemes még nézegetni, ott van minden méret és nem fogy el, egy-kettő jól használható izompolónak!:D Tapasztalat.