Vagy a terem egyszerűen zárolhatja a számlám és elveheti a rajta lévő pénzt,nem csak az általuk adott bónuszt,de az én általam befizetett pénzt is?
Ez nem lopás?
Hiszen ugyan annyira nincs bizonyítékuk a csalásra mint ahogy nekem arra hogy nem csaltam.
Biztos hogy nincs vaj a fülem mögött. :)
(hozzáteszem az említett személy akivel állítólag összejátszottam szintén magyar volt,több heads upot is játszottunk és ebből gondolták azt hogy csaltunk)
Ezért gondolták hogy csaltam.Szerintem ez nem elégésges bizonyíték a csalásra.
Mit lehet ilyenkor tenni?Van valami törvényes módja a pénzem visszaszerzésének?Vagy a terem egyszerűen zárolhatja a számlám és elveheti a rajta lévő pénzt,nem csak az általuk adott bónuszt,de az én általam befizetett pénzt is?Ez nem lopás?Hiszen ugyan annyira nincs bizonyítékuk a csalásra mint ahogy nekem arra hogy nem csaltam.
Szerinted a PS a Te "kis" 20$-od akarja épp ellopni?! Ezt ugye Te se gondolod komolyan? :)
2013.07.16.-an szuletett ez a hozzaszolas a Poker770 topicban:
Nemrég fizettem be a Poker770be,a cash machin promóciós bónuszért.És egy kisebb nyerőszéria után úgy gondoltam kiveszem a pénzem.
El is índítottam a kifizetést,de mikor néhány óra múlva megnéztem megkaptam-e már a pénzt,azt láttam hogy a kifizetésemet visszavonták.Semmi üzenetet nem kaptam hogy miért.Majd amikor írtam nekik chaten azt mondták hogy xy email címre küldjek el bizonyos dokumentumokat.Ezeket azonnal el is küldtem.Erre közölték hogy fel van függesztve a számlám,mert szerintük csaltam.Azt kérték magyarázzam meg.Megírtam nekik hogy nem játszottam össze senkivel,nem ismertem az illetőt akivel játszottam stb.(hozzáteszem az említett személy akivel állítólag összejátszottam szintén magyar volt,több heads upot is játszottunk és ebből gondolták azt hogy csaltunk).Azóta eltelt több mint egy hét és még mindig nem kaptam vissza se a számlám,se a pénzem.Mit lehet ilyenkor tenni?Van valami törvényes módja a pénzem visszaszerzésének?Vagy a terem egyszerűen zárolhatja a számlám és elveheti a rajta lévő pénzt,nem csak az általuk adott bónuszt,de az én általam befizetett pénzt is?Ez nem lopás?Hiszen ugyan annyira nincs bizonyítékuk a csalásra mint ahogy nekem arra hogy nem csaltam.
Valószínűleg kishazánkból többen bepróbálkoznak azzal, hogy ebből az "ingyen" $20 promócióból hasznot húzzanak. (kamuregisztrációk, amivel átjátszák az igazi számlájukra ezt a $20-at.)
Szerintem emiatt tűnhetsz gyanúsnak.
Meg ha nem is csalsz, azt azért nyilván nem szereti a PS, ha kapsz $20-t és azt rögtön ki is veszed.
Nem csak az ajpoker lopott.De mivel oda már elég régen feltettem a kérdést és nem válaszolt senki,gondoltam egy olyan teremhez írom a kérdésem amihez gyakrabban érkezik hozzászólás.
Amint kaptam volna választ a kérdésemre,azonnal javítottam volna a PokerStars hírnevét.
Azt mondjátok meg,hogy ilyen esetben mit lehet tenni?Ez tényleg nem minősül lopásnak?
És ha nem,miért nem?
Csaltál, bebuktál, ennyi. Én (és szerintem sokan mások is) örömmel olvasunk ilyen történeteket,m látni lehet,h próbálja kiszűrni a csalókat a ps.
Nekem még sosem volt gondom a kifizetésekkel a ps-en, talán mert nem próbáltam trükközni.
Az rng persze más kérdés... :D
Csaltál, bebuktál, ennyi. Én (és szerintem sokan mások is) örömmel olvasunk ilyen történeteket,m látni lehet,h próbálja kiszűrni a csalókat a ps.
Nekem még sosem volt gondom a kifizetésekkel a ps-en, talán mert nem próbáltam trükközni.
Ezért is szerettem a PokerStarst és nem keresek másik termet ( 1x próbálkoztam de elég volt) próbálják kiszűrni a cselező játékosokat én eddig csak olyat kaptam hogy részt vettél olyan játékban ahol öszejátszás volt ezért a számládon jóváirtunk x $ . Lehet szidni a Starst de nem cserélném fel még1szer nyerek nem nyerek de legalább bisztonságban érzem magam és ez nálam nagyon fontos.Az rng mindenkivel sz@rozik csak vann aki jobban türi de üzenem neki majd eljön az a nap mikkor szétmákolom és anyi neki :D. Bocs a helyesirási hibákért ha vannak , GL mindenkinek , a becsületett meg kár elb@szni az megfizethetetlen . Mirre lekörmöltem láttom hogy nem a Starsrol van szó hát akkor ugy látszik máshol is figyelnek ám.