A pókerszámládat nem veszítheted el. Bármilyen gépre telepíted a pokerstarst azon betudsz lépni a felhasználóneveddel és jelszavaddal a pókerstarsos számládba.
Szóval töröld bátran és telepítheted újra!
Ha törlöm a gépemről a pokerstars programot, és újra telepítem, akkor megmarad a régi pokerstars számlám?
A pókerszámládat nem veszítheted el. Bármilyen gépre telepíted a pokerstarst azon betudsz lépni a felhasználóneveddel és jelszavaddal a pókerstarsos számládba.
Szóval töröld bátran és telepítheted újra!
de azért segítek neked, nehogy gond legyen később, mondd el a jelszavad, én megőrzöm, és ha mégis baj lenne később, akkor segítek a belépésnél. :)
Reload bonus
25%-150$ "wcoop"
gl!:d
150$ a max bónusz vagy a max befizetés( és akkor a bónusz 37,5$)?
600 befizetésre a max bonus 150
Ha tegnap kifizetést kértem MBre, akkor ezt a bónyuszt már nem lőhetem el később ugye? Mennyivel előtte számítják a kifizetést? Csak ma olvastam ezt a lehetőséget, ha tudtam volna nem kérek kifizetést.
Ha tegnap kifizetést kértem MBre, akkor ezt a bónyuszt már nem lőhetem el később ugye? Mennyivel előtte számítják a kifizetést? Csak ma olvastam ezt a lehetőséget, ha tudtam volna nem kérek kifizetést.
ilyenkor felugrik egy ablak, hogy ha kessoutot kérsz, akkor nem kapsz bónuszt... és le kell okéznod...