Bejelentkezés után lefagy a kliensem. Újratelepítettem és csak fagy. De azért a tetüje először még engedett egy headsupba beregisztrálni, aztán fagyott ki. Érdekes mer amíg nem vagyok bejelentkezve addg szépen fut az ablakban a sok lobby. Amint benn vagyok, totál fagy.
Volt már valakinek ilyen problémája?
(közben rendbe jött)
twitterwcoop kóddal van vmi promó
mi a fene van ezzel a kiváló ps-al? >10msec-es ping mellett a ps connection poor és bad, miközben be vagyok regisztrálva vagy 5 helyre a vakok meg felzabálnak. hihetetlen, hogy ennyire fos a connection
twitterwcoop kóddal van vmi promó
2-4 percig volt kapcsolódás hiba a VIP CLUB MONTH-1 M Giveaway freeroll miatt, nem hinném, hogy ennyi idő alatt a vak kinyír.
jah, az 1 milliós freeroll miatt fagyott. nyert valaki akár egy buznyákot is? mindenesetre a kanadai srác arcát megnézném, amikor legközelebb belép az oldalra és épp 100.000 dollárral van több a számláján, mint legutóbb. :D
ugye azt nem gondolod, hogy 8 perc alatt lejátszódott 57 ezer emberrel még ha hyper is
ugye azt nem gondolod, hogy 8 perc alatt lejátszódott 57 ezer emberrel még ha hyper is
4 handed volt, 1 zsetonnal ment a játék, aki nyert, az bejutott egy következő fordulóba...shootout.
be tudtok lépni?