ugye azt nem gondolod, hogy 8 perc alatt lejátszódott 57 ezer emberrel még ha hyper is
én nyertem 1 dolcsit :D és a 2. körben is 11 outom volt riveren, ami úgy, hogy domináltak sztem nem rossz :D
Ti hogy note-oltok zoom-on?
Most próbálgatom és ha bármit jegyzetelni akarnék akkor tiszta káosz lesz. Session után átnézem és írkálok, de ps színeket így meg nem tudom utólag beállítani.
Most próbálgatom és ha bármit jegyzetelni akarnék akkor tiszta káosz lesz. Session után átnézem és írkálok, de ps színeket így meg nem tudom utólag beállítani.
A VIP club mounth - 1M$ Gieaway Tournament 4-5-re mi a regelés feltétele? Az előzőekre engedett regelni, ezekre pedig nem. :(
Ha PT-t használsz,használd a hud-ban lévő színeket,és akkor utólag azt is be tudod állítani.
A VIP club mounth - 1M$ Gieaway Tournament 4-5-re mi a regelés feltétele? Az előzőekre engedett regelni, ezekre pedig nem. :(
Gondolom elfogytak a ticketjeid, vagyis összesen három volt (illetve még van egy) neked.