nbzmgpkr
Válasz bubo_rake kommentjére
2013. szept. 2. 22:10

ugye azt nem gondolod, hogy 8 perc alatt lejátszódott 57 ezer emberrel még ha hyper is

szerintem 8 perc sem volt az egész. amúgy rákerestem a kanadai srácra, pont egy 4 dolláros omaha sng-n játszott. persze egyből megjelentek a hiénák. :D

titcar
Válasz ilane kommentjére
2013. szept. 2. 22:25

én nyertem 1 dolcsit :D és a 2. körben is 11 outom volt riveren, ami úgy, hogy domináltak sztem nem rossz :D

uav_online
Válasz Thomasson kommentjére
2013. szept. 2. 22:29

Ti hogy note-oltok zoom-on?
Most próbálgatom és ha bármit jegyzetelni akarnék akkor tiszta káosz lesz. Session után átnézem és írkálok, de ps színeket így meg nem tudom utólag beállítani.

zend
Válasz uav_online kommentjére
2013. szept. 3. 1:13

Most próbálgatom és ha bármit jegyzetelni akarnék akkor tiszta káosz lesz. Session után átnézem és írkálok, de ps színeket így meg nem tudom utólag beállítani.

Ha PT-t használsz,használd a hud-ban lévő színeket,és akkor utólag azt is be tudod állítani.

titcar
2013. szept. 3. 1:31

nyomod a ctrl-t akkor nem dib át a köv handre, amíg az adott handenk vége nincs

lecso10
Válasz titcar kommentjére
2013. szept. 3. 21:11

A VIP club mounth - 1M$ Gieaway Tournament 4-5-re mi a regelés feltétele? Az előzőekre engedett regelni, ezekre pedig nem. :(

shiningKKingdom
Válasz zend kommentjére
2013. szept. 3. 21:15

Ha PT-t használsz,használd a hud-ban lévő színeket,és akkor utólag azt is be tudod állítani.

HM2 hud is tud színeket.

Hábibú
2013. szept. 3. 21:22

Én általában rákattintok a previous hand gombra, és ott jobb klikkel a játékosra betudod állítani a színeket.

PokerEdge
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 3. 21:40

A VIP club mounth - 1M$ Gieaway Tournament 4-5-re mi a regelés feltétele? Az előzőekre engedett regelni, ezekre pedig nem. :(

Gondolom elfogytak a ticketjeid, vagyis összesen három volt (illetve még van egy) neked.

lecso10
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. szept. 3. 21:47

Gondolom elfogytak a ticketjeid, vagyis összesen három volt (illetve még van egy) neked.

Mégsem tudok regelni. 3 volt összesen? Akkor nem vip státusztől függ vagy ilyesmi?

Élő ügyfélszolgálat