Neked is csak megszületni volt nehéz! :D
más:
2 hete rendeltem az augusztusi leárazásban akciós női cuccokat (nem magamnak), és még mindíg nem adták postára, pedig máskor 3 nap alat postázták. Mással is van ez így, vagy elakadt a dolog?
A férfi cuccok megjöttek időben,a női pulcsik nálam is parkolópályán vannak már egy ideje.
nekem a kiárusításos cuccokról emlékeim szerint nem küldtek emailt, hoyg feladták, viszont már megjöttek.
nekem a kiárusításos cuccokról emlékeim szerint nem küldtek emailt, hoyg feladták, viszont már megjöttek.
Én most nem rendeltem, de eddig nekem minden megjött időben.
F@sza vagy PS. Elsőre nem engedett befizetni, mert nem volt elég lé a kártyán,másodjára pedig már nem akarja felajánlani a bonust.
csá
Ma lesz egy olyan verseny hogy "WCOOP Ticket Blast: $22, 7x WCOOP tickets added" , de ezen a versenyen mintha csak pénzt lehetne nyerni , vagy tévedek ?
Mert interneten pedig ez mondja ..
[TABLE="width: 607"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F5F3F3"]22 $[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F3F3"]19:00 CET[/TD]
[TD="class: last, bgcolor: #F5F3F3"]1 x 320 $, 3 x 215 $ és 3 x 109 $ plusz WCOOP kupon[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
a legjobb 7 megkapja a kupont a kiírás szerint, plusz a normál díjalap szerinti összeget, mintha sima verseny lenne.
a legjobb 7 megkapja a kupont a kiírás szerint, plusz a normál díjalap szerinti összeget, mintha sima verseny lenne.
Fiuk egy 10 pontos kerdes!
Ha Pokerstars Shop ban veszek 700Fpp-ert Sundey Storm 11$ belepot ,beregisztralok a versenyre majd leiratkozok a versenyrol akkor T$ ban kapom e meg vagy marad a belepom? koszi