Tudja valaki, hogy miért csak játékpénzes mobile klinest tudok erre a tabletre letölteni: PiPo S1 Pro Quad Core RK3188 Tablet PC Android 4.2 7 inch 8GB
Van dolcsi a starsos számlámon. Köszi előre is!
uj szamla
sziasztok.. az lenne a kerdesem hogy hogyan tudok a pokerstarsra uj szamlat csinalni ? egyaltalan lehetseges-e ?
kosszi
Úgy tudom nem lehetséges. Viszont a régi számlád megmaradt, azt tudod használni.
Tudja valaki, hogy miért csak játékpénzes mobile klinest tudok erre a tabletre letölteni: PiPo S1 Pro Quad Core RK3188 Tablet PC Android 4.2 7 inch 8GB
Van dolcsi a starsos számlámon. Köszi előre is!
Köszi! így jó! Erre nem is gondoltam!:rolleyes:
uj szamla
kossz.
es a kezdo 600$ bonuszt is adjak..?
Ha uj számlát nyitsz akkor kapsz first depo bonuszt, ha már van számlád és arra még nem töltöttél fel pénzt ugyanugy kaphatsz.
ez milyen belépőkupon amit kapok?
Ha szerzel mindössze 0,01 VPP-t október 20. hajnali 5:59-ig, kapsz egy ingyenes versenykupont.
Sziasztok!
Év elején szándékosan kizárattam magamat PS-ről 6hónapos időszakra. Automatikusan nem aktiválódik a számlám nyilván, így írtam a Supportnak, hogy aktiválják be a számlámat újra. Azonban több mint 24 órája semmilyen választ nem kapok a PS Support-tól. Ennyire le lennének terhelve, vagy csak tojnak a fejemre?
egyik ismerősöm és én is írtam nekik tegnap este és ma, még semmi válasz...nem tudom mi lehet