PokerEdge
Válasz iKeksz kommentjére
2013. okt. 19. 17:02

1 elég amatőr kérdés:

A ps a noteokat/jelöléseket hova menti? Mert új gépem lesz és kimenteném őket pendrivera ha kell

Options, majd Notes - tehát rögtön az első.

L.T.
2013. okt. 19. 18:10

1 elég amatőr kérdés:

A ps a noteokat/jelöléseket hova menti? Mert új gépem lesz és kimenteném őket pendrivera ha kell

Legegyszerűbb hogy program files,pokerstars mappából kimásolod a 3db note fájlt,majd telepítés után simán visszamásolod.Én így szoktam.

MerACE
2013. okt. 19. 19:31

1 elég amatőr kérdés:

Hogy még a gépen se kelljen keresgélni:
Pokerstars - Help - Open my settings folder

VJones
Válasz Thomasson kommentjére
2013. okt. 20. 14:20

Hali!

Tapasztalta más is, hogy ma kicsit be van lassulva a Stars? Meg néha pillanatokra megszakad a kapcsolat? Vagy a probléma nálam van?

zvar19
Válasz VJones kommentjére
2013. okt. 20. 15:03

Hali!

Tapasztalta más is, hogy ma kicsit be van lassulva a Stars? Meg néha pillanatokra megszakad a kapcsolat? Vagy a probléma nálam van?

szia!

nekem ma nem volt probléma, én inkább azt figyeltem meg, hogy kb. 2-3 hete néha néha laggol a stars meg lefagy.

balu999
2013. okt. 20. 15:37

ja ja , itt is laggolgat napok óta :(

Guguska
2013. okt. 20. 15:45

nekem is néhány pillanatra le-leáll, de nem igazán zavaró

S0nnyB1ack
2013. okt. 20. 17:26

Ez nevetséges amit most is csinál a Stars. Beszarás hogy a világ vezető pókeroldalán nem lehet normálisan játszani, mert állandóan kifagy!:mad:

MerACE
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 20. 18:12

Ez nevetséges amit most is csinál a Stars. Beszarás hogy a világ vezető pókeroldalán nem lehet normálisan játszani, mert állandóan kifagy!:mad:

Ti mit játszotok? HUSNG-kon nem tapasztaltam ezt, legalábbis egyelőre.

S0nnyB1ack
Válasz MerACE kommentjére
2013. okt. 20. 18:15

Ti mit játszotok? HUSNG-kon nem tapasztaltam ezt, legalábbis egyelőre.

Én négy asztalon zoomolok, amin amellett hogy kifagyogat, véletlenszerűen egy-egy asztalon megfigyelő módba tesz, nem csak kiültet. Nevetséges.

Élő ügyfélszolgálat