csabacz
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 20. 19:25

Én négy asztalon zoomolok, amin amellett hogy kifagyogat, véletlenszerűen egy-egy asztalon megfigyelő módba tesz, nem csak kiültet. Nevetséges.

Én HUSNG-t nyomok, és folyamatosan kidobál pár másodpercre, mellette az internet kapcsolat kiváló, weboldalak rögtön bejönnek. Ellenfelemet kérdeztem neki van-e connecting problémája azt mondta neki nincs. Egyébként UPC netem van. Mi lehet a baj?

titcar
Válasz alexdel kommentjére
2013. okt. 20. 19:31

nekem nincs vele gond, de nekem még nincs frissítve azóta, amióta 1x folyton probléma volt vele.

viszont ezen a 800M turnin kajak idegesítő, hogy mindig lepauzálják :D

zvar19
Válasz MerACE kommentjére
2013. okt. 20. 19:34

Ti mit játszotok? HUSNG-kon nem tapasztaltam ezt, legalábbis egyelőre.

hyper HUSNG-t... :D egy hónapja sokkal stabilabbnak éreztem a Starst, mint mostanság.

zvar19
Válasz titcar kommentjére
2013. okt. 20. 19:35

nekem nincs vele gond, de nekem még nincs frissítve azóta, amióta 1x folyton probléma volt vele.

mire gondolsz itt pontosan? mik voltak a gondok és mikor volt ez?

Ollie
Válasz titcar kommentjére
2013. okt. 20. 20:13

:D nagyon durván idegesítő, nem tudom miért kell ennyi ideig megállítani mindig és tök kevés esélye van, hogy benne legyél abba a 900főbe..

BTW, valaki nyert vmit?

XXSA1980XX
Válasz Thomasson kommentjére
2013. okt. 20. 21:15

Nekem ez a román szolgáltató van a Digi és még soha nem fagyott le a Stars ...

iKeksz
2013. okt. 20. 23:23

1 forintot se nyertem rajta

b4b0
2013. okt. 20. 23:28

Első sorsolásba belecsúsztam. 55 dolláros valami kupont kapok 48órán belül.
Most Itm-be akarok becsúszni :) Onnan meg persze cél megnyerni :D GL aki még bent van!

S0nnyB1ack
2013. okt. 21. 9:33

A vasàrnapi esti sessionök szèpsège, mikor BB-ről BTN ellen resteal potban 2 barrel blöff utàn feladom ès mutatàsnàl derül ki hogy èrtékèrt hìvtam. Majd nem sokkàl ezután BTN-ről T7s e 2barrelezem az A89ss boardot, turn Q, river 4 en xbackelek ès behùzom T high-al :)

nbzmgpkr
2013. okt. 23. 14:32

sziasztok. ma várható valami szerver restart?

Élő ügyfélszolgálat