Hello, nem tudja valaki, hogy hol tudom átállítani, hogy más bankszámlára akarok kiutalni pénzt, mert nem
látok sehol opciót, hogy hogyan tudnám átállítani, Direct Banki Transfernél. Köszi
Hello, nem tudja valaki, hogy hol tudom átállítani, hogy más bankszámlára akarok kiutalni pénzt, mert nem
látok sehol opciót, hogy hogyan tudnám átállítani, Direct Banki Transfernél. Köszi
Törlöd a régi számlaszámodat, befizetsz az új kártyáról és mehet a kifizetés(itt ha jól tudom 48 órát várnod kell)
/remélem jól értettem a kérdésedet, így félkómásan/
Aha értem, köszi, szóval mindegyik kártyáról ahova ki akarok fizetni onnan be is kell fizetni, nem elég, hogyha másikról már fizettem be. Gondolom, hogyha befizetek egy kártyáról akkor az majd megjelenik utána a kifizetési opciók között.
Nem működik a chatem,csak ha leválasztom a chat ablakot.Mit állítottam el?
Nem működik a chatem,csak ha leválasztom a chat ablakot.Mit állítottam el?
Szeretem, amikor olyan szinten van a csalás, mint eddig novemberben, mert ilyenkor legalább kétségtelen, tagadhatatlan.
Az 1$-os 180 fős normál mtsng ez valami újítás? Most vettem észre...
A Vip Store-ban van egy citizen óra, amit elméletileg Magyarországra nem szállítanak, de hétfön mégis meg tudtam rendelni. Amikor most keresem az ajándékok között, megint nem találom. Várhatom az órát, vagy nem? A megrendelés statusa processed.